Груб строеж


Строителна фирма „Бобър 92“ извършва всички видове строително монтажни работи. Гаранции за всеки един детайл извършен от нас 5-10 години !. Гарантирано качество на разумни цени. ДОГОВОР, който може да бъде нотариално заверен!

 

Най-общо казано „груб строеж” означава строенето на основната конструкция на определена сграда. Построяването на сграда, независимо дали става въпрос за еднофамилна къща или административна сграда да речем, е сложен процес с много стъпки, който изисква приготовлението на многобройни документи и значително архитектурно планиране.

Основните етапи, през които трябва да премине един инвеститор в нова сграда са съставяне на проект, одобрение на проекта от съответните органи и възлагане на строежа на строителна фирма. Ние предлагаме широк спектър от строителни услуги по изграждането на всякакъв вид сгради. Имаме дългогодишен опит в грубия строеж, който ни позволява да предоставяме на клиентите си гарантирано качество в изпълнението на разнообразни по вид проекти.

Груб строеж на къща

• Груб строеж,  довършителни  ремонти, шпакловка – машино полагане с турбозол, беседки, навеси, усвояване на тераси, тавански помещения,  Външни работи:

• Огради – бетонни, тухлени, каменни с 10 г. гаранция.

• Основи на къщи и блокове. 

• Беседки, навеси, огради.

• Подпорни стени. 

 

 

122.jpg

• Подпорни стени, Басейни, Топло и Хидроизолации  с гаранция от 5 до 10 години. Al. и Pvc дограма, полагане на тротуарни плочки, бордюри, облицовки с камък и други.

• Хидро и топлоизолация.

• Басейни и шадравани.

• Плочки и бордюри.

Много инвеститори често се интересуват от приблизителната цена на квадратен метър за изграждането на даден имот. Поради многото фактори определящи цената на строежа е невъзможно да им се даде удовлетворителен отговор. Едно от основните условия, които влияят на цената е моментното състояние на имотния пазар, тъй като цените на труда по един строеж се движат пропорционално с цените на имотите.

 

Друга причина да не може да се даде средна цена е, че тя варира спрямо вида сграда, вида парцел, климатични условия и транспортна достъпност на района, за който е планиран обекта. Освен на цената, тези фактори влияят и на времето, за което може да се изпълни проекта, което от своя страна допълнително променя цената. Ето защо всеки проект има строго индивидуална стойност.

Свържете се с нас, за да разгледаме вашия проект, да ви предоставим консултация и изгодна оферта за изпълнение.

 

Гарантирано качество на разумни цени. ДОГОВОР, който може да бъде нотариално заверен! Ако залагате на качествено извършена работа от професионалисти потърсете ни.

 

Къща не се прави всеки ден, а един път в живота! Работим изцяло само с качествени материали със сертификати! Работим на териториата на София-област, Пловдив-област, Стара Загора-област и други градове по договаряне