Топлоизолация


Топлоизолация и саниране на жилищни и промишлени сгради.

 

Строителна фирма „Бобър 92“ ООД извършва вътрешна и външна топлоизизолация на къщи, апартаменти и промишлени сгради по най-съвременни технологии и материали.

 

Повечето от парите, които се  харчат за енергия отива за отопление на домовете ни. И последното нещо, което бихме искали е да го губим  пари поради лоша топлоизолация. До 25% от топлината в дома ви се губи през покрива и до 35% през стените. Правилното ниво на изолация може да направи голяма разлика в енергийните разходи, и да повиши значително комфорта на обитаваните жилища

 

В днешно време много собственици на имоти се опитват да спестят разходи от отопление като разчитат на модерни и икономични източници на енергия, като соларни панели, отопление с биомаса, дървестни пелети и т.н. Но първоначалната инвестиция в такива иновации обикновено е доста голяма и истината е, че един от най-добрите начини да се подобри енергийната ефективност (а и екологичността) на един имот е топлоизолацията. Доказано е, че жилищата губят средно около 25% от топлината си през покрива и до 35% през стените.

 

Външна топлоизолация

 

Топлоизолацията не само ще помогне дома или офиса ви да е по-топъл през зимата,  а и да е по-хладен през лятото, доставяйки комфорт във всеки сезон. Топлоизолацията има още едно предимство – шумоизолация, което добавя към спокойствието в домашната или работна среда. Освен това чрез тази инвестиция значително увеличавате стойността на вашия имот. Още едно от по-важните преимущества на топлоизолацията е предпазването от влага, мухъл и течове.

 

Топлоизолация на покрив

Ние предлагаме най-разнообразни видове външна и вътрешна топлоизолация според вашите нужди. Свържете се с нас, за да изпратим наши експерти за консултация и оглед и да определим кое е най-полезното и ефективно решение за имота ви. Ние ще ви изготвим оферта, включваща труд и материали, и ще се постараем да ви освободим максимално от необходимото вложение на време и енергия в този вид ремонт. Можем да гарантираме за качеството и издръжливостта на извършения ремонт, тъй като работим с най-добрите специалисти и материали.

 

Eкспандиран полистирол /EPS/

Eкструдиран полистирол /XPS/

Сайдинг   (американски тип)

 

Топлоизолация на под

Цените за топлоизолация и саниране са примерни, като точна оферта може да получите след оглед от наш специалист.