Вътрешни ремонти

Предлагаме вътрешни ремонти на апартаменти, къщи, офиси и магазини.

Най-важното за усещането за комфорт в един дом е неговата вътрешна част. „Бобър 92 ООД“ извършва всякакви видове основни и довършителни вътрешни ремонти с цел осигуряване на удобство и спокойствие в дома ви.

Можем да изготвим индивидуално решение за вашия дом и да ви предложим оферта съобразена с нуждите ви и спецификата на вашето жилище. Необходимо е само да ни извикате за оглед, за да се възползвате от експертното мнение на нашите професионалисти с дългосрочен опит в сферата на вътрешните ремонти.

Ние знаем, че сте заети, затова предлагаме цялостно обслужване, което да ви освободи от времето и нервите свързани със започването на нов ремонт. В зависимост от това доколко искате да участвате активно в ремонта на вашия дом, ние може да ви предоставим оферта включваща само услугите, от които имате нужда или услугите плюс доставка на материали.

Ако желаете да се доверите на професионалисти в областта на вътрешните ремонти, очакваме вашето запитване сега!

Повече за тази услуга

Свържете се с нас ако имате нужда от една или повече от следните услуги:

 • Зидария
 • Облицовка
 • Шпакловка
 • Мазилки
 • Фаянс
 • Теракота
 • Замазки
 • Къртачни услуги
 • Бояджийски услуги
 • Монтажни дейности

Обадете се:

(+359) 0898 946 387

Зидария

Зидария същност

Зидария е строителна структура, изработена от отделни елементи, които се нареждат един върху друг и най-често се свързват един с друг с хоросан. Най-често за зидарията се използват тухли, строителен камък като мрамор, гранит, травертин, варовик, бетонни блокчета, стъклени блокчета и кирпич. Зидарията е високоустойчива конструкция. Начинът на изпълнение, използваните материали, и конструкцията могат да повлияят съществено на устойчивостта на зидарията. Хората, които изработват зидарията се наричат зидари. Зидарията се използва основно за изграждане на стени и сгради.

Предимства на зидарията

 • Използването на материали като тухли и камъни могат да увеличат термичната маса на сградата и могат да защитят сградата от пожари.
 • Зидарията е незапалим продукт.
 • Зидарията е по-устойчива към летящи предмети по време на урагани и торнадо.

Недостатъци

 • Лошите атмосферни условия могат да предизвикат разрушения на зидарията следствие на температурните разширения и циклите на замръзване и топене на водата.
 • Поради голямото си тегло конструкциите със зидария трябва да бъдат строени върху здрав фундамент, за да се избегне слягане и пукнатини.
 • За разлика от други технология като например стоманобетона, изграждането на зидарията не подлежи на механизация и изисква опитни работници (зидари).

Цени за зидария

Фирма БОБЪР 92 предлага зидарски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на зидарските ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Зидариидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Тухла единица и четворки11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.
Газобетон до 0.15м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.
Газобетон над 0.15м.13 лв./кв.м.12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.
Стъклени тухли85 лв./кв.м.82 лв./кв.м.80 лв./кв.м.
Фугирана зидария39 лв./кв.м.37 лв./кв.м.35 лв./кв.м.
Тухла единица и четворки16 лв./м.15 лв./м.14 лв./м.
Газобетон до 0.15м.16 лв./м.15 лв./м.14 лв./м.
Газобетон над 0.15м.18 лв./м.17 лв./м.16 лв./м.
Стъклени тухли до 0.60м/h85 лв./м.82 лв./м.80 лв./м.
Фугирана зидария до 0.60м/h39 лв./м.37 лв./м.35 лв./м.
* Зидария от газобетон и червени тухли до 20м2.25 лв./кв.м.25 лв./кв.м.25 лв./кв.м.
Комини до 3.00м/h (единични без мазилка)250 лв./бр.220 лв./бр.200 лв./бр.
Комини до 3.00м/h (двойни без мазилка)350 лв./бр.320 лв./бр.300 лв./бр.
Щурц до 1.30м. - направа и монтаж65 лв./бр.62 лв./бр.60 лв./бр.
Щурц до 2.40м. - направа и монтаж95 лв./бр.92 лв./бр.90 лв./бр.
Бетонни шапки за колони - стандартни. направа и монтаж39 лв./бр.37 лв./бр.35 лв./бр.
Бетонна шапка за ограда - отливане на място39 лв./м.37 лв./м.35 лв./м.
Зидане на шахта без мазилка и капак с р-ри до 1.00 х 1.00 х 1.00м.140 лв./бр.130 лв./бр.120 лв./бр.
Зидария на колони до 2.00м/h95 лв./бр.93 лв./бр.90 лв./бр.
Зидария на колони над 2.00м/h55 лв./м.53 лв./м.50 лв./м.
Каменна зидария65 лв./кв.м.62 лв./кв.м.60 лв./кв.м.

Облицовки

Облицовки същност

Облицовките са широко разпространени. Съвременният инвеститор често залага на тях, тъй като са изгодно решения, вписващо се в бюджета на повечето хора.
С малко средства можете да получите несравнимо ефектно, стилно и изящно помещение, в което с удоволствие да прекарвате дните си.
Когато избирате подходяща облицовка, не забравяйте предварително да измерите площта, върху която предстои да бъде поставена. Винаги купувайте малко повече материал от необходимото, за да се презастраховате по време на самия ремонт.
В бъдеще лесно ще можете да намерите предназначение на остатъчните материали, в случай че не желаете да ги изхвърляте.
Монтирането е лесно, бързо и приятно. Не се изисква да имате предварителна подготовка. Не е нужно да плащате за услугите на професионалисти.
Облицовките са изключително важна част от обзавеждането на едно жилище, защото те, най-просто казано, имат многостранно предназначение. Освен чисто естетически, те са важни и заради това, че играят ролята на защитно покритие с изолационен характер.

Защо да поставим облицовки?

Поставянето на облицовка на стените и тавана не се радва на широка популярност в България, но за сметка на това, по света този начин на работа се е наложил през годините, и то доста сериозно. Ето няколко фактора, които са оказали влияние върху популяризирането на този метод и които могат да окажат много голямо влияние и върху вашия избор.

 • Естетика. В по-голямата си част, този тип покрития са създадени така, че да могат да се използват с декоративна цел. Те могат да изглеждат по изключително различен начин и да допълнят успешно дизайна на всеки един дом, независимо от основната насока в обзавеждането.
 • Защита. Те имат защитна цел да осигурят защита на стената, което е особено важно ако говорим за кухни и мокри помещения. Те, на практика, могат напълно да покрият дадената повърхност, осигурявайки надеждна защита и предпазване от влага и съответно – от плесен.
 • Спестяват време. Облицовките не само могат да се използват за стени на всякакъв тип помещения, което ги прави изключително добър избор, но освен това, те могат да спестят наистина много време и средства, тъй като поставянето им се прави много по-бързо, в сравнение с боядисването или поставянето на тапети.

Облицоване цени

Фирма БОБЪР 92 предлага облицовачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на облицовачните ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Шпакловка

Шпакловка същност

Шпакловката е част от многокомпонентния процес на довършителните работи. Това е последното и ключово действие преди поставянето на боя. Шпакловката се състои от няколко етапа, които са взаимосвързани и зависими един от друг. За да бъде изпълнен всеки етап отлично и да не бъдат допуснати грешки, е нужно да се доверите на специалисти като нас. Шпакловката изисква майсторство и фини умения, затова не бива да бъде пренебрегвана.
Всъщност шпакловките могат да се разделят на две според състава си – такива, които се състоят от сухи строителни смеси и трябва да се разтворят във вода и шпакловки, които са пастообразни вещества. Най-често сухите шпакловки са на основата на гипс или цимент, като след това са модифицирани с полимери и различни химични съставки. Целта им е да повишат сцеплението между частиците или химично казано – адхезионните свойства. Този процес гарантира равномерно изсъхване и еластичност на целия слой шпакловка.
Според предназначението си шпакловките могат да се разделят на изравняващи и завършващи. Изравняващите се използват, за да бъде изравнена предварително повърхността. Функцията на този вид шпакловка е тясно свързана и със запълването на по-големи дупки или образували се пукнати. Завършващата шпакловка се използва за завършване на готовата гладка основа.
Шпакловка може да бъде нанасяна както върху бетон, газобетон, варопясъчни, вароциментови и гипсови мазилки, така и върху зидарии, гипсокартонени и гипсфазерни плоскости. Също така, шпакловка може да се използва и за покриване на фуги в сухото строителство.

Цени за шпакловане

Фирма БОБЪР 92 предлага шпакловачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на шпакловачните услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Шпакловкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Шпакловка с теракол/цимент (за една ръка)5 лв./кв.м.4.5 лв./кв.м.4 лв./кв.м.
Шпакловка за паркет (за една ръка)4 лв./кв.м.3.5 лв./кв.м.3 лв./кв.м.
Шпакловка гипсова (за една ръка)7 лв./кв.м.6.5 лв./кв.м.6 лв./кв.м.
Шпакловка бяла фина (за една ръка)6 лв./кв.м.5.5 лв./кв.м.5 лв./кв.м.
Шпакловка с мрежа (за една ръка)8 лв./кв.м.7.5 лв./кв.м.7 лв./кв.м.
Обръщане на прозорци, врати, трегери, линейни отсечки (завършен вид)12 лв./м.11 лв./м.10 лв./м.
Обръщане на прозорци, врати, трегери, отсечки с лайсна и мрежа (завършен вид)14 лв./м.13 лв./м.12 лв./м.
Шпакловка тавани с теракол/цимент (за една ръка)7 лв./кв.м.6.5 лв./кв.м.6 лв./кв.м.
Шпакловка тавани с гипс (за една ръка)9 лв./кв.м.8.5 лв./кв.м.8 лв./кв.м.
Шпакловка тавани бяла фина (за една ръка)8 лв./кв.м.7.5 лв./кв.м.7 лв./кв.м.
Шпакловка тавани с мрежа (за една ръка)10 лв./кв.м.9.5 лв./кв.м.9 лв./кв.м.
Поправка/запълване/възстановяване на дупки4 лв./бр.лв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване на повредени участъци20 лв./м2лв./м2лв./м2

Мазилки

Мазилки същност

Мазилката представлява покритие на външни и вътрешни стени и тавани и е елемент от строителната дейност. В зависимост от начина на прилагане, мазилката изпълнява различни цели, от направата на една гладка основа за боядисване, поставяне на плочки или поставяне на тапети до оформянето на големи повърхности със специална форма. Използва се за регулиране на влагата на въздуха при вътрешни мазилки и топлоизолация и защита от външните въздействия като дъжд, вятър и сняг при външни мазилки.

Видове мазилки

Мазилката може да се различава по вида на използваните материали като например свързващите материали (варова мазилка, варово-циментова мазилка, циментова, гипсова, глинена, силикатна и органична мазилка от изкуствена смола), в зависимост от използването (топлоизолационна, звукоизолираща, санитарна или атрактивната магнитна мазилка (със съдържание на магнитно меки частици за създаването на работна магнитна стена, на която да може да се закрепват посредством постоянни магнити листове и други леки предмети), в зависимост от декоративния завършващ ефект (дърпана, влачена и други ефектни повърхности), в зависимост от дебелината на нанасяне и други.

Структура на мазилката

В най-общия случай полагането на мазилката става на няколко слоя:

 • Първоначален грундиращ слой, който служи за добро сцепление към основата, особено когато тя е гладка и суха повърхност, както е например бетонът. Изпълнява се под формата на шприцвано изпердашване или предварително шприцване на осигуряване на добро захващане на мазилката към стената. извършва се с напръскване на плътни и гладки стени (например бетонни) посредством мистрия или баданарка.
 • Основна мазилка: служи за изравняване на неравности и е с дебелина 1 до 3 см. Служи и за носене на най-горния слой мазилка (фина мазилка)
 • Горна фина мазилка

Цена за измазване (мазилка)

Фирма БОБЪР 92 предлага измазване за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за измазване по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Мазилкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Варо-циментова12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.
Варо-циментова армирана14 лв./кв.м.13 лв./кв.м.12 лв./кв.м.
Варо-циментова армирана по каменни стени и основи22 лв./кв.м.21 лв./кв.м.20 лв./кв.м.
Рабецова по изградена рабица15 лв./кв.м.14 лв./кв.м.13 лв./кв.м.
Декоративни фасадни мазилки - минерални и полимерни8 лв./кв.м.7 лв./кв.м.6.5 лв./кв.м.
Стуко венециано28 лв./кв.м.27 лв./кв.м.26 лв./кв.м.
Уошинг ефект26 лв./кв.м.25 лв./кв.м.24 лв./кв.м.
Стоун ефект38 лв./кв.м.37 лв./кв.м.36 лв./кв.м.
Кракле30 лв./кв.м.29 лв./кв.м.28 лв./кв.м.
Грундиране/шприц1.2 лв./кв.м.1.1 лв./кв.м.1 лв./кв.м.
Полимерни мазилки - два и повече модела/цвята10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.8 лв./кв.м.
Обръщане на прозорци.врати, трегери, линейни отсечки с в-ц. мазилка22 лв./м.21 лв./м.20 лв./м.
Тавани - за варо-циментова20 лв./кв.м.19 лв./кв.м.18 лв./кв.м.
Тавани - за рабецова22 лв./кв.м.21 лв./кв.м.21 лв./кв.м.
Тавани - за декоративни фасадни мазилки10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.8 лв./кв.м.
Тавани - за стуко венециано32 лв./кв.м.31 лв./кв.м.30 лв./кв.м.
Тавани - за уошинг ефект30 лв./кв.м.29 лв./кв.м.28 лв./кв.м.
Тавани - за стоун ефект42 лв./кв.м.41 лв./кв.м.40 лв./кв.м.
Тавани - за кракле34 лв./кв.м.33 лв./кв.м.32 лв./кв.м.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на канали за инсталации5 лв./м.лв./м.лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на дупки8 лв./бр.лв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на повредени участъци28 лв./м2лв./м2лв./м2

Фаянс

Фаянс – същност

Банята е мястото, в което започва и свършва деня на всеки от нас. Нейната роля, като място за почивка на тялото и сетивата, е ключова за нашето добро здраве и самочувствие. Фаянсовите плочки са покрити с глазурен слой, който запечатва повърхността им и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка. С помощта на водещите технологии в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина или ветроза, всяка баня е уникална и неповторима. Тя изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Ние залагаме на разнообразието във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, за да дадем възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.

Планирайки ремонта във вашия дом от изключително важно значение е правилния подбор на плочките, както за стените, така и за пода, тъй като това не е нещо, което може да се сменя всеки ден, седмица, месец. Важно е да се обърне сериозно внимание на тази част от преобразяването на помещението.

Как да изберете фаянсови плочки?

Ако помещението е голямо, хубаво е да се отдаде предпочитание на големите размери, а в компактното на малките. Така визуално се уголемява пространството. При цветовия избор е важно да знаете, че в по-тъмните тонове много видими стават драскотините, а в светлите мръсотиите и петната, с което грижата ви за тях ще се увеличи. Подберете някакъв междинен вариант.
Важен съвет!!! Почти винаги по време на полагането съществува технологичен брак, който трябва да се компенсира. Купувайте с 10% повече материал от изчисления.
Цена за лепене на фаянсови плочки
Фирма БОБЪР 92 предлага лепене на фаянсови плочи за вашите интериорни или екстериорни проекти, бани, тоалетни и др. Разгледайте цените за лепене на фаянсови плочки по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Плочкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - стандартно редене56,60лв./кв.м.54 лв./кв.м.51 лв./кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - диагонално редене62,60 лв./кв.м.59,50 лв./кв.м.56,50 лв./кв.м.
Стъкло-керамични плочки (на мрежа)34 лв./кв.м.33 лв./кв.м.32 лв./кв.м.
Плочки с размер от 0,30 х 0,60м. до 0,60 x 0,60м.27 лв./кв.м.26 лв./кв.м.25 лв./кв.м.
Плочки с размер над 0,60 х 0,60м.45 лв./кв.м.43 лв./кв.м.40 лв./кв.м.
Плочки с дебелина 10мм и повече28 лв./кв.м.27 лв./кв.м.26 лв./кв.м.
Плочки с р-ри над 33 х 33см и дебелина над 10мм32 лв./кв.м.31 лв./кв.м.30 лв./кв.м.
Връзване на фуги "под и стена" в баня, изчисляване и работа65 лв./кв.м.62 лв./кв.м.60 лв./кв.м.
Типове редене (риба кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици)34 лв./кв.м.33 лв./кв.м.32 лв./кв.м.
Лепене плочки по таван35 лв./кв.м.32 лв./кв.м.30 лв./кв.м.
Цокъл-фабричен19 лв./м.18 лв./м.17 лв./м.
Цокъл-рязан от нас21 лв./м.20 лв./м.19 лв./м.
Фриз - за стена и под19 лв./м.18 лв./м.17 лв./м.
Фризова плочка - стъклена или с р-ри над 0,15 х 0,15м.9 лв./бр.8 лв./бр.7 лв./бр.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.45 x 0.45м140 лв./м.140 лв./м.140 лв./м.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.90 x 0.90м190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.45 x 0.45м90 лв./м.90 лв./м.90 лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.90 x 0.90м120 лв./м.120 лв./м.120 лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: право15 лв./м.14 лв./м.13 лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: на 45 градуса40 лв./м.38 лв./м.36 лв./м.
Подпрозоречен плот33 лв./м.32 лв./м.30 лв./м.
Подпрозоречен плот с чело40 лв./м.39 лв./м.38 лв./м.
Плот шапка балкон33 лв./м.32 лв./м.31 лв./м.
Плот шапка балкон по крива50 лв./м.49 лв./м.47 лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело по крива55 лв./м.52 лв./м.50 лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела по крива60 лв./м.58 лв./м.56 лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела50 лв./м.48 лв./м.46 лв./м.
Pевизии от плочки (до 0,40м. x 0,40м.)120 лв./бр.120 лв./бр.120 лв./бр.
Pевизии от плочки (до 0,60м. x 0,60м. )160 лв./бр.160 лв./бр.160 лв./бр.
Pевизии от pvc капаци - оформяне на дупка и монтаж30 лв./бр.27 лв./бр.25 лв./бр.
Стъпала до 1.10м (само плочки без замазка, с/без лайсна)45 лв./бр.43 лв./бр.40 лв./бр.
Стъпала до 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)55 лв./м.53 лв./м.50 лв./м.
Стъпала над 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Вити стъпала до 1.10м (само плочки без замазка с/без лайсна)60 лв./бр.57 лв./бр.55 лв./бр.
Вити стъпала до 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)95 лв./бр.92 лв./бр.90 лв./бр.
Вити стъпала над 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)85 лв./м.83 лв./м.80 лв./м.
Облицовка на WC-канал с плочки (до 0,30 x 0,40м.)90 лв./бр.87 лв./бр.85 лв./бр.
Облицовка на WC-канал с плочки (над 0,30 x 0,40м.)130 лв./бр.125 лв./бр.120 лв./бр.
Праг за врата (с/без лайсна)85 лв./бр.82 лв./бр.80 лв./бр.
Обръщане на врати и прозорци (пилен ръб)45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Обръщане на врати и прозорци (с лайсна)40 лв./м.38 лв./м.36 лв./м.
Цокъл фасада до 0.80м/h45 лв./м.42 лв./м.40 лв./м.
Полу-колона в баня (изграждане и лепене с лайсна)260 лв./бр.255 лв./бр.250 лв./бр.
Полу-колона в баня (само лепене с лайсна)185 лв./бр.180 лв./бр.170 лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (изправяне, шпакловка и боя или мазилка)270 лв./бр.270 лв./бр.270 лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (шпакловка и боя или мазилка)190 лв./бр.190 лв./бр.190 лв./бр.
Под с наклон в баня - до 4м2 (замазка и лепене)280 лв./бр.280 лв./бр.280 лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки с размери до 0.80 x 0.60м180 лв./бр.180 лв./бр.180 лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки и фриз с разм. до 0.80 x 0.60м260 лв./бр.260 лв./бр.260 лв./бр.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - с лайсна90 лв./м.90 лв./м.90 лв./м.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - пилен ръб130 лв./м.130 лв./м.130 лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - с лайсна170 лв./м.170 лв./м.170 лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - пилен ръб190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - с лайсна160 лв./м.160 лв./м.160 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - пилен ръб190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - с лайсна230 лв./м.230 лв./м.230 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - пилен ръб270 лв./м.270 лв./м.270 лв./м.
Зидан плот за мивка с плочки и лайсна- с размер: h-0.85 / 0.60 x 1.00м950 лв./бр.950 лв./бр.950 лв./бр.
Изграждане и лепене на праг с плочки и лайсна - (двор, градина) с р-ри до 0,10 х 0,15м55 лв./м.53 лв./м.50 лв./м.
Промазване на фуги със силиконов грунд12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.
Обработка на дупки в плочки за конзоли, лунички10 лв./бр.9 лв./бр.8 лв./бр.
Хидроизолация на баня - мазана, 2 пласта14 лв./кв.м.13 лв./кв.м.12 лв./кв.м.
Хидроизолация под плочи и камък - мазана, 2 пласта12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.

Теракот

Теракот – същност и съвети

Предстои ви ремонт във вашия дом и искате да смените теракотените плочки? Тогава вие сте изправени пред трудния и отговорен проблем относно правилния избор. Нека разгледаме тънкостите по-долу.
На първо място специалистите съветват по време на покупка да вземете с 10% повече материал от необходимото, тъй като той е изключително крехък и по време на полагането съществува вероятност да се получат счупвания.
В избора е важно, продуктът да е устойчив на агресивни химически въздействия, които се съдържат в повечето почистващи препарати. Това ще даде спокойствието, че след третиране, повърхността ще запази своя блясък и няма да има наранявания. Следващата стъпка е да се съобразите с класа на износоустойчивост.

Цени за лепена на теракот

Фирма БОБЪР 92 предлага лепене и рязане на всякакъв вид теракот за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за лепене на теракот по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Плочкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - стандартно редене56,60лв./кв.м.54 лв./кв.м.51 лв./кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - диагонално редене62,60 лв./кв.м.59,50 лв./кв.м.56,50 лв./кв.м.
Стъкло-керамични плочки (на мрежа)34 лв./кв.м.33 лв./кв.м.32 лв./кв.м.
Плочки с размер от 0,30 х 0,60м. до 0,60 x 0,60м.27 лв./кв.м.26 лв./кв.м.25 лв./кв.м.
Плочки с размер над 0,60 х 0,60м.45 лв./кв.м.43 лв./кв.м.40 лв./кв.м.
Плочки с дебелина 10мм и повече28 лв./кв.м.27 лв./кв.м.26 лв./кв.м.
Плочки с р-ри над 33 х 33см и дебелина над 10мм32 лв./кв.м.31 лв./кв.м.30 лв./кв.м.
Връзване на фуги "под и стена" в баня, изчисляване и работа65 лв./кв.м.62 лв./кв.м.60 лв./кв.м.
Типове редене (риба кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици)34 лв./кв.м.33 лв./кв.м.32 лв./кв.м.
Лепене плочки по таван35 лв./кв.м.32 лв./кв.м.30 лв./кв.м.
Цокъл-фабричен19 лв./м.18 лв./м.17 лв./м.
Цокъл-рязан от нас21 лв./м.20 лв./м.19 лв./м.
Фриз - за стена и под19 лв./м.18 лв./м.17 лв./м.
Фризова плочка - стъклена или с р-ри над 0,15 х 0,15м.9 лв./бр.8 лв./бр.7 лв./бр.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.45 x 0.45м140 лв./м.140 лв./м.140 лв./м.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.90 x 0.90м190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.45 x 0.45м90 лв./м.90 лв./м.90 лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.90 x 0.90м120 лв./м.120 лв./м.120 лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: право15 лв./м.14 лв./м.13 лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: на 45 градуса40 лв./м.38 лв./м.36 лв./м.
Подпрозоречен плот33 лв./м.32 лв./м.30 лв./м.
Подпрозоречен плот с чело40 лв./м.39 лв./м.38 лв./м.
Плот шапка балкон33 лв./м.32 лв./м.31 лв./м.
Плот шапка балкон по крива50 лв./м.49 лв./м.47 лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело по крива55 лв./м.52 лв./м.50 лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела по крива60 лв./м.58 лв./м.56 лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела50 лв./м.48 лв./м.46 лв./м.
Pевизии от плочки (до 0,40м. x 0,40м.)120 лв./бр.120 лв./бр.120 лв./бр.
Pевизии от плочки (до 0,60м. x 0,60м. )160 лв./бр.160 лв./бр.160 лв./бр.
Pевизии от pvc капаци - оформяне на дупка и монтаж30 лв./бр.27 лв./бр.25 лв./бр.
Стъпала до 1.10м (само плочки без замазка, с/без лайсна)45 лв./бр.43 лв./бр.40 лв./бр.
Стъпала до 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)55 лв./м.53 лв./м.50 лв./м.
Стъпала над 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Вити стъпала до 1.10м (само плочки без замазка с/без лайсна)60 лв./бр.57 лв./бр.55 лв./бр.
Вити стъпала до 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)95 лв./бр.92 лв./бр.90 лв./бр.
Вити стъпала над 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)85 лв./м.83 лв./м.80 лв./м.
Облицовка на WC-канал с плочки (до 0,30 x 0,40м.)90 лв./бр.87 лв./бр.85 лв./бр.
Облицовка на WC-канал с плочки (над 0,30 x 0,40м.)130 лв./бр.125 лв./бр.120 лв./бр.
Праг за врата (с/без лайсна)85 лв./бр.82 лв./бр.80 лв./бр.
Обръщане на врати и прозорци (пилен ръб)45 лв./м.43 лв./м.40 лв./м.
Обръщане на врати и прозорци (с лайсна)40 лв./м.38 лв./м.36 лв./м.
Цокъл фасада до 0.80м/h45 лв./м.42 лв./м.40 лв./м.
Полу-колона в баня (изграждане и лепене с лайсна)260 лв./бр.255 лв./бр.250 лв./бр.
Полу-колона в баня (само лепене с лайсна)185 лв./бр.180 лв./бр.170 лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (изправяне, шпакловка и боя или мазилка)270 лв./бр.270 лв./бр.270 лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (шпакловка и боя или мазилка)190 лв./бр.190 лв./бр.190 лв./бр.
Под с наклон в баня - до 4м2 (замазка и лепене)280 лв./бр.280 лв./бр.280 лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки с размери до 0.80 x 0.60м180 лв./бр.180 лв./бр.180 лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки и фриз с разм. до 0.80 x 0.60м260 лв./бр.260 лв./бр.260 лв./бр.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - с лайсна90 лв./м.90 лв./м.90 лв./м.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - пилен ръб130 лв./м.130 лв./м.130 лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - с лайсна170 лв./м.170 лв./м.170 лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - пилен ръб190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - с лайсна160 лв./м.160 лв./м.160 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - пилен ръб190 лв./м.190 лв./м.190 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - с лайсна230 лв./м.230 лв./м.230 лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - пилен ръб270 лв./м.270 лв./м.270 лв./м.
Зидан плот за мивка с плочки и лайсна- с размер: h-0.85 / 0.60 x 1.00м950 лв./бр.950 лв./бр.950 лв./бр.
Изграждане и лепене на праг с плочки и лайсна - (двор, градина) с р-ри до 0,10 х 0,15м55 лв./м.53 лв./м.50 лв./м.
Промазване на фуги със силиконов грунд12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.
Обработка на дупки в плочки за конзоли, лунички10 лв./бр.9 лв./бр.8 лв./бр.
Хидроизолация на баня - мазана, 2 пласта14 лв./кв.м.13 лв./кв.м.12 лв./кв.м.
Хидроизолация под плочи и камък - мазана, 2 пласта12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.

Замазки

Същност на замазките

Когато говорим за замазки, преди всичко трябва да уточним по какво се различават от мазилките, тъй като са близки като понятия от строителството. Основната разлика е, че замазките се нанасят на пода в помещението, а мазилките се полагат върху стените.
Замазките допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие. Те не само изравняват, но и защитават подовете.
Замазката е подово покритие, което има огромно приложение в строителството. Основното й предназначение е изравняване на различни видове подове, направата на необходимите наклони и посоки спрямо отводнителните системи и улесняване на полагането на финалното подово покритие. Използва се както в сгради с жилищно предназначение като жилищни блокове, кооперации, къщи и други подобни, така и в площи с промишлено и търговско предназначение – складови помещения, търговски площи, паркинги и гаражи, заводски халета, административни здания и т.н.

Цена замазка

Фирма БОБЪР 92 предлага замазки за вашите проекти. Разгледайте цените за замазки по-долу (в таблицата) или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Замазкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Замазка до 0,04м.11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.
Замазка до 0,04м. - армирана13 лв./кв.м.12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.
Замазка до 0,04м. - армирана с топлоизолация22 лв./кв.м.21 лв./кв.м.20 лв./кв.м.
Пълнеж замазка над 0,04м. за всеки 1 см.1.2 лв./кв.м.1.1 лв./кв.м.1 лв./кв.м.
Замазка армирана за пояси25 лв./м.24 лв./м.22 лв./м.
Обръщане на стъпала със замазка до 1.10м.20 лв./бр.17 лв./бр.15 лв./бр.
Обръщане на стъпала със замазка над 1.10м.20 лв./м.17 лв./м.15 лв./м.
Обръщане на вити стъпала със замазка до 1.10м.29 лв./бр.27 лв./бр.25 лв./бр.
Обръщане на вити стъпала със замазка над 1.10м.29 лв./м.27 лв./м.25 лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване на канали за инсталации4 лв./м.лв./м.лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване на дупки7 лв./бр.лв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване на повредени участъци25 лв./м2лв./м2лв./м2

Къртачни услуги

Видове и същност на къртачните услуги
Ако се интересувате от къртачни услуги, вие сте на правилното място. Ние предлагаме богат набор от услуги, за къртене. Ето и пълен списък на нашите къртачни услуги: къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж на конструкции, пробиване на всякакъв вид дупки, демонтаж на топло и хидроизолация, събаряне на сгради, Къртене на бетон, камък, тухла, фаянс, теракот и други. Пробиване на дупки, извозване на отпадъци, почистване на отпадъци, къртене и демонтаж на остъкления на балкон, къртене на замазка и мазилка, къртачни услуги в апартаменти, гаражи, офиси и други малки пространства.

Цена къртачни услуги
Фирма БОБЪР 92 предлага различни къртачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на къртачните ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Къртененад 100 кв.м.над 300/кв.м.до 100/кв.м.
Къртене бетон до 0,10м.12 лв./кв.м.10 лв./кв.м.16 лв./кв.м.
Къртене на панел, мозайка и бетон над 0,10м до 0,25м.16 лв./кв.м.14 лв./кв.м.18 лв./кв.м.
Къртене на каменни облицовки14 лв./кв.м.12 лв./кв.м.18 лв./кв.м.
Къртене замазка до 0,06м.8 лв./кв.м.7 лв./кв.м.12 лв./кв.м.
Къртене замазка над 0,06м. до 0,12м.10 лв./кв.м.8 лв./кв.м.14 лв./кв.м.
Къртене тухлени стени - с мазилка12 лв./кв.м.10 лв./кв.м.16 лв./кв.м.
Къртене тухлени стени - без мазилка7 лв./кв.м.6 лв./кв.м.10 лв./кв.м.
Къртене на газобетон12 лв./кв.м.10 лв./кв.м.16 лв./кв.м.
Къртене бани - мазилка и плочки12 лв./кв.м.11 лв./кв.м.16 лв./кв.м.
Къртене бани само плочки11 лв./кв.м.10 лв./кв.м.14 лв./кв.м.
Къртене дупки до Ф500мм. в бетон120 лв./бр.120 лв./бр.120 лв./бр.
Къртене дупки до Ф500мм. в тухла50 лв./бр.50 лв./бр.50 лв./бр.
Къртене дупка за абсорбатор120 лв./бр.120 лв./бр.120 лв./бр.
Пробиване-къртене на конзоли с размери до 0,10 х 0,10 х 0,10м11 лв./бр.10 лв./бр.12 лв./бр.
Пробиване-къртене на конзоли с размери до 0,30 х 0,30 х 0,15м.15 лв./бр.13 лв./бр.20 лв./бр.
Къртене на метална каса в панел до 0,08м.120 лв./бр.120 лв./бр.120 лв./бр.
Къртене на метална каса в панел до 0,2м.180 лв./бр.180 лв./бр.180 лв./бр.
Къртене на панел под прозорец90 лв./бр.90 лв./бр.90 лв./бр.

Бояджийски услуги

Същност на бояджийските услуги

Не са малко собствениците на домове, офиси и търговски обекти, които искат да заблестят с неустоим колорит, който да радва окото. Ние от БОБЪР 92 ви предоставяме възможност да изберете бояджийски услуги, с чиято помощ ще сътворите истински шедьоври в жилището или на работното място. Предоставяме ви богат избор от цветове за интериорен или екстериорен дизайн. По-важното е, че ние боядисваме на достъпни цени, в сравнение с конкуренцията.
Нашите бояджийски услуги са признати от не един или двама потребители. Всички наши предложения идват до вас с гаранция за качество, така че няма от какво да се притеснявате. Екипът ни от бояджии притежава дълъг опит в обслужването на всякакви клиентски изисквания и няма да сбъркаме, когато посетим вашия адрес. Вие можете да сте сигурни в нашите думи.
БОБЪР 92 е фирма, която се занимава с ремонти, довършителни работи и бояджийски услуги на топ равнище. До този момент не познаваме думата рекламация, така че можете да си направите изводите за нашия труд. Разбира се, бихме желали да бъдем полезни и за вас, като оцветим всяко ваше помещение в подходящите багри, които да ви донесат радост и щастие.

Цена боаяджийски услуги

Фирма БОБЪР 92 предлага бояджийски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на бояджийските услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Боядо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Боядисване с обикновен латекс до 2 цвята в помещение4 лв./кв.м.3.5 лв./кв.м.3 лв./кв.м.
Боядисване с обикновен латекс до 4 цвята в помещение5.5 лв./кв.м.5.2 лв./кв.м.5 лв./кв.м.
Боядисване с латекси Levis, Dulux, Oikos, Sikkens , Johnson, Relius, Johnstone’s до 2 цвята6.5 лв./кв.м.6.3 лв./кв.м.6 лв./кв.м.
Боядисване с латекси Levis, Dulux, Oikos, Sikkens , Johnson, Relius, Johnstone’s до 4 цвята8 лв./кв.м.8.3 лв./кв.м.8 лв./кв.м.
Боядисване с повече от 4 цвята в помещение10 лв./кв.м.10 лв./кв.м.10 лв./кв.м.
Отсичане на тесни ивици с латекс по фигуративни изпълнения12 лв./м.12 лв./м.12 лв./м.
Боядисване с латекс страни на прозорци8 лв./м.7 лв./м.6 лв./м.
Боядисване с латекс на халета, фабрики и входове на кооперации само 1 цвят2.5 лв./кв.м.2.4 лв./кв.м.2.2 лв./кв.м.
Боядисване с латекс на халета, фабрики и входове на кооперации до 2 цвята3 лв./кв.м.2.8 лв./кв.м.2.5 лв./кв.м.
Грундиране1.2 лв./кв.м.1.1 лв./кв.м.1 лв./кв.м.
Бояджийска шпакловка + шкурка9 лв./кв.м.8 лв./кв.м.7.5 лв./кв.м.
Заскочване1 лв./кв.м.0.9 лв./кв.м.0.8 лв./кв.м.
Поправка петна от ръжда преди боя (при множество поправки)10 лв./кв.м.9 лв./кв.м.7.5 лв./кв.м.
Поправка петна от ръжда преди боя (при единични поправки)15 лв./бр.14 лв./бр.13 лв./бр.
Блажна боя + грунд - огради, решетки25 лв./кв.м.24 лв./кв.м.22 лв./кв.м.
Боядисване на парапети, первази, винкели, тръби и др.6 лв./м.5.5 лв./м.5 лв./м.
Шкурене и китване на дървена дограма18 лв./м.17 лв./м.16 лв./м.
Заскочване и боядисване на дървена дограма18 лв./м.16 лв./м.14 лв./м.
Лакиране, байцване6.8 лв./кв.м.6.4 лв./кв.м.6 лв./кв.м.

Монтажни дейности

Видове монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 извършва монтажни дейности – демонтаж и монтаж на всичко в дома и офиса. Монтираме моноблок, тоалетна, тоалетно казанче, конзолна тоалетна чиния, вградена структура (вградено казанче). Извършваме монтаж на бойлер, радиатори, шкаф с мивка, кухненски шкаф, мивка в баня, ботуш, душ кабина, аксесоари, огледало, душ батерия, стояща батерия, сифон, абсорбатор, вградени котлони и фурна, осветителни тела, аплици, монтаж на съдомиялна, пералня- свободно стоящи или вградени, монтаж на водомер, спирателен кран, подмяна на водомери и спирателни кранове, монтаж на контакти, ключове, девиаторни ключове за осветление, вана, джакузи, вентилатор и други.

Цена монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 предлага разнообразни монтажни дейности. Разгледайте цените на монтажните дейности, които извършваме, по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Монтажидо 10 броянад 10 броя
Структура /тоалетна, мивка, биде/110 лв./бр.90 лв./бр.
Моноблок55 лв./бр.50 лв./бр.
Тоалетна чиния с отделно казанче и дъска60 лв./бр.55 лв./бр.
Тоалетна чиния с дъска45 лв./бр.40 лв./бр.
Тоалетно казанче40 лв./бр.35 лв./бр.
Дъска за тоалетна чиния20 лв./бр.15 лв./бр.
Тоалетно клекало40 лв./бр.35 лв./бр.
Мивка със сифон, батерия и ботуш/полуботуш60 лв./бр.55 лв./бр.
Mивка със сифон и батерия50 лв./бр.45 лв./бр.
Мивка - без сифон и батерия40 лв./бр.35 лв./бр.
Сифон за мивка30 лв./бр.25 лв./бр.
Батерия за мивка30 лв./бр.25 лв./бр.
Полуботуш за мивка30 лв./бр.25 лв./бр.
Чучур / канелка12 лв./бр.10 лв./бр.
Биде55 лв./бр.50 лв./бр.
Бойлер без ел. връзка към мрежата (за битови нужди)75 лв./бр.65 лв./бр.
Пералня35 лв./бр.30 лв./бр.
Миялна35 лв./бр.30 лв./бр.
Мелачка за мивка50 лв./бр.45 лв./бр.
Вана с подзиждане + облицовка плочи350 лв./бр.320 лв./бр.
Вана с капак200 лв./бр.180 лв./бр.
Душ кабина с корито220 лв./бр.200 лв./бр.
Душ-кабина без корито, само рамки със стъкла160 лв./бр.130 лв./бр.
Душ-кабина с правоъгълно подзиждане + облицовка плочи250 лв./бр.240 лв./бр.
Душ-кабина с овално подзиждане + облицовка плочи350 лв./бр.320 лв./бр.
Душ-панел150 лв./бр.130 лв./бр.
Душ батерия, стандартна или със стойка за слушалка40 лв./бр.35 лв./бр.
Радиатор - чист монтаж45 лв./бр.40 лв./бр.
Радиатор с преработка и корекции на позицията95 лв./бр.90 лв./бр.
Шкаф-мивка със сифон и батерия60 лв./бр.55 лв./бр.
Шкаф-мивка без сифон и батерия50 лв./бр.45 лв./бр.
Мивка - вграждане в дървен плот с изрязване на дупка + батерия и сифон90 лв./бр.85 лв./бр.
Шкаф-огледало с осветление70 лв./бр.65 лв./бр.
Шкаф-огледало без осветление55 лв./бр.50 лв./бр.
Огледало с размери до 0.40 х 0.60м35 лв./бр.30 лв./бр.
Огледало с размери до 0.60 х 1.00м60 лв./бр.55 лв./бр.
Огледало с размери до 1.00 х 2.00м140 лв./бр.120 лв./бр.
Полица под огледало в баня25 лв./бр.22 лв./бр.
Вентилатор35 лв./бр.30 лв./бр.
Плафони за бани и тераси, аплици15 лв./бр.13 лв./бр.
Преградна завеса35 лв./бр.30 лв./бр.
Други аксесоари за баня (сапунерка, ринг, закачалки и т.н.)7 лв./бр.6 лв./бр.
Водомери при нова инсталация20 лв./бр.15 лв./бр.
Водомери при съществуваща инсталация, подмяна30 лв./бр.25 лв./бр.
Спирателен кран преди водомер - при нова инсталация15 лв./бр.13 лв./бр.
Спирателен кран преди водомер - при ремонт на съществуваща и-ция, подмяна60 лв./бр.55 лв./бр.
Секретни кранчета за стоящи батерии, тоалетни, бойлери и др.12 лв./бр.10 лв./бр.
Филтър преди водомер12 лв./бр.10 лв./бр.
Филтър за вода, механичен за битови нужди при нови инсталации20 лв./бр.15 лв./бр.
Филтър за вода, механичен за битови нужди при съществуваща инсталация80 лв./бр.70 лв./бр.
Подов сифон - рогов (без облицовка с плочи)20 лв./бр.15 лв./бр.
Подов сифон - линеен ( без облицовка с плочи)50 лв./бр.45 лв./бр.
Дворен сифон25 лв./бр.20 лв./бр.
ПВЦ дворни канали с решетки (чист монтаж, без къртене и възстановяване!)10 лв./бр.8 лв./бр.
Капак за дворна шахта - 2 компонента: рамка и капак40 лв./бр.35 лв./бр.
Пощенска кутия20 лв./бр.10 лв./бр.
Стойка за телевизор, стенна + монтаж на телевизора110 лв./бр.100 лв./бр.
Кухненски шкаф за стена, единичен30 лв./бр.25 лв./бр.
Кухненски шкаф за стена, двоен45 лв./бр.40 лв./бр.
Кухненски шкаф за стена, ъглов40 лв./бр.35 лв./бр.
Маса, кухненска - сглобяване60 лв./бр.55 лв./бр.
Маса, холна - сглобяване90 лв./бр.80 лв./бр.
Бюро с дължина до 1,2 метра - сглобяване80 лв./бр.70 лв./бр.
Закачалки, месингови12 лв./бр.10 лв./бр.
Шведска стена до 2,5 метра височина45 лв./бр.40 лв./бр.
Боксова круша35 лв./бр.30 лв./бр.
Боксов чувал65 лв./бр.60 лв./бр.
Лост - висилка между две стени (без къртене, с к-кт за монтаж)40 лв./бр.35 лв./бр.
Лост - висилка между две стени (с къртене и възстановяване)95 лв./бр.90 лв./бр.

Име на проект номер 1

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Име на проект номер 2

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Име на проект номер 3

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Пишете ни

  Кога ще ми върнете отговор?
  Правим всичко възможно, за да върнем отговор на вашите въпроси до няколко работни дни.
  Какви услуги изпълнявате?

  Може да намерите повече информация за всички услуги, които изпълняваме в страницата услуги: Страница с услуги

  Къде мога да видя цените на вашите услуги?

  Цените на услугите ни може да намерите на страницата ни цени: Страница с цени