Вътрешни ремонти

Предлагаме вътрешни ремонти на апартаменти, къщи, офиси и магазини.

Най-важното за усещането за комфорт в един дом е неговата вътрешна част. „Бобър 92 ООД“ извършва всякакви видове основни и довършителни вътрешни ремонти с цел осигуряване на удобство и спокойствие в дома ви.

Можем да изготвим индивидуално решение за вашия дом и да ви предложим оферта съобразена с нуждите ви и спецификата на вашето жилище. Необходимо е само да ни извикате за оглед, за да се възползвате от експертното мнение на нашите професионалисти с дългосрочен опит в сферата на вътрешните ремонти.

Ние знаем, че сте заети, затова предлагаме цялостно обслужване, което да ви освободи от времето и нервите свързани със започването на нов ремонт. В зависимост от това доколко искате да участвате активно в ремонта на вашия дом, ние може да ви предоставим оферта включваща само услугите, от които имате нужда или услугите плюс доставка на материали.

Ако желаете да се доверите на професионалисти в областта на вътрешните ремонти, очакваме вашето запитване сега!

Повече за тази услуга

Свържете се с нас ако имате нужда от една или повече от следните услуги:

 • Зидария
 • Облицовка
 • Шпакловка
 • Мазилки
 • Фаянс
 • Теракота
 • Замазки
 • Къртачни услуги
 • Бояджийски услуги
 • Монтажни дейности

Обадете се:

(+359) 0898 946 387

Зидария

Зидария същност

Зидария е строителна структура, изработена от отделни елементи, които се нареждат един върху друг и най-често се свързват един с друг с хоросан. Най-често за зидарията се използват тухли, строителен камък като мрамор, гранит, травертин, варовик, бетонни блокчета, стъклени блокчета и кирпич. Зидарията е високоустойчива конструкция. Начинът на изпълнение, използваните материали, и конструкцията могат да повлияят съществено на устойчивостта на зидарията. Хората, които изработват зидарията се наричат зидари. Зидарията се използва основно за изграждане на стени и сгради.

Предимства на зидарията

 • Използването на материали като тухли и камъни могат да увеличат термичната маса на сградата и могат да защитят сградата от пожари.
 • Зидарията е незапалим продукт.
 • Зидарията е по-устойчива към летящи предмети по време на урагани и торнадо.

Недостатъци

 • Лошите атмосферни условия могат да предизвикат разрушения на зидарията следствие на температурните разширения и циклите на замръзване и топене на водата.
 • Поради голямото си тегло конструкциите със зидария трябва да бъдат строени върху здрав фундамент, за да се избегне слягане и пукнатини.
 • За разлика от други технология като например стоманобетона, изграждането на зидарията не подлежи на механизация и изисква опитни работници (зидари).

Цени за зидария

Фирма БОБЪР 92 предлага зидарски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на зидарските ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Зидариидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Тухла единица и четворкиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Газобетон до 0.15м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Газобетон над 0.15м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Стъклени тухлиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Фугирана зидарияПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тухла единица и четворкиПри запитванелв./м.лв./м.
Газобетон до 0.15м.При запитванелв./м.лв./м.
Газобетон над 0.15м.При запитванелв./м.лв./м.
Стъклени тухли до 0.60м/hПри запитванелв./м.лв./м.
Фугирана зидария до 0.60м/hПри запитванелв./м.лв./м.
* Зидария от газобетон и червени тухли до 20м2.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Комини до 3.00м/h (единични без мазилка)При запитванелв./бр.лв./бр.
Комини до 3.00м/h (двойни без мазилка)При запитванелв./бр.лв./бр.
Щурц до 1.30м. - направа и монтажПри запитванелв./бр.лв./бр.
Щурц до 2.40м. - направа и монтажПри запитванелв./бр.лв./бр.
Бетонни шапки за колони - стандартни. направа и монтажПри запитванелв./бр.лв./бр.
Бетонна шапка за ограда - отливане на мястоПри запитванелв./м.лв./м.
Зидане на шахта без мазилка и капак с р-ри до 1.00 х 1.00 х 1.00м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Зидария на колони до 2.00м/hПри запитванелв./бр.лв./бр.
Зидария на колони над 2.00м/hПри запитванелв./м.лв./м.
Каменна зидарияПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.

Облицовки

Облицовки същност

Облицовките са широко разпространени. Съвременният инвеститор често залага на тях, тъй като са изгодно решения, вписващо се в бюджета на повечето хора.
С малко средства можете да получите несравнимо ефектно, стилно и изящно помещение, в което с удоволствие да прекарвате дните си.
Когато избирате подходяща облицовка, не забравяйте предварително да измерите площта, върху която предстои да бъде поставена. Винаги купувайте малко повече материал от необходимото, за да се презастраховате по време на самия ремонт.
В бъдеще лесно ще можете да намерите предназначение на остатъчните материали, в случай че не желаете да ги изхвърляте.
Монтирането е лесно, бързо и приятно. Не се изисква да имате предварителна подготовка. Не е нужно да плащате за услугите на професионалисти.
Облицовките са изключително важна част от обзавеждането на едно жилище, защото те, най-просто казано, имат многостранно предназначение. Освен чисто естетически, те са важни и заради това, че играят ролята на защитно покритие с изолационен характер.

Защо да поставим облицовки?

Поставянето на облицовка на стените и тавана не се радва на широка популярност в България, но за сметка на това, по света този начин на работа се е наложил през годините, и то доста сериозно. Ето няколко фактора, които са оказали влияние върху популяризирането на този метод и които могат да окажат много голямо влияние и върху вашия избор.

 • Естетика. В по-голямата си част, този тип покрития са създадени така, че да могат да се използват с декоративна цел. Те могат да изглеждат по изключително различен начин и да допълнят успешно дизайна на всеки един дом, независимо от основната насока в обзавеждането.
 • Защита. Те имат защитна цел да осигурят защита на стената, което е особено важно ако говорим за кухни и мокри помещения. Те, на практика, могат напълно да покрият дадената повърхност, осигурявайки надеждна защита и предпазване от влага и съответно – от плесен.
 • Спестяват време. Облицовките не само могат да се използват за стени на всякакъв тип помещения, което ги прави изключително добър избор, но освен това, те могат да спестят наистина много време и средства, тъй като поставянето им се прави много по-бързо, в сравнение с боядисването или поставянето на тапети.

Облицоване цени

Фирма БОБЪР 92 предлага облицовачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на облицовачните ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Шпакловка

Шпакловка същност

Шпакловката е част от многокомпонентния процес на довършителните работи. Това е последното и ключово действие преди поставянето на боя. Шпакловката се състои от няколко етапа, които са взаимосвързани и зависими един от друг. За да бъде изпълнен всеки етап отлично и да не бъдат допуснати грешки, е нужно да се доверите на специалисти като нас. Шпакловката изисква майсторство и фини умения, затова не бива да бъде пренебрегвана.
Всъщност шпакловките могат да се разделят на две според състава си – такива, които се състоят от сухи строителни смеси и трябва да се разтворят във вода и шпакловки, които са пастообразни вещества. Най-често сухите шпакловки са на основата на гипс или цимент, като след това са модифицирани с полимери и различни химични съставки. Целта им е да повишат сцеплението между частиците или химично казано – адхезионните свойства. Този процес гарантира равномерно изсъхване и еластичност на целия слой шпакловка.
Според предназначението си шпакловките могат да се разделят на изравняващи и завършващи. Изравняващите се използват, за да бъде изравнена предварително повърхността. Функцията на този вид шпакловка е тясно свързана и със запълването на по-големи дупки или образували се пукнати. Завършващата шпакловка се използва за завършване на готовата гладка основа.
Шпакловка може да бъде нанасяна както върху бетон, газобетон, варопясъчни, вароциментови и гипсови мазилки, така и върху зидарии, гипсокартонени и гипсфазерни плоскости. Също така, шпакловка може да се използва и за покриване на фуги в сухото строителство.

Цени за шпакловане

Фирма БОБЪР 92 предлага шпакловачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на шпакловачните услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Шпакловкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Шпакловка с теракол/цимент (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка за паркет (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка гипсова (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка бяла фина (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка с мрежа (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Обръщане на прозорци, врати, трегери, линейни отсечки (завършен вид)При запитванелв./м.лв./м.
Обръщане на прозорци, врати, трегери, отсечки с лайсна и мрежа (завършен вид)При запитванелв./м.лв./м.
Шпакловка тавани с теракол/цимент (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка тавани с гипс (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка тавани бяла фина (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Шпакловка тавани с мрежа (за една ръка)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Поправка/запълване/възстановяване на дупкиПри запитванелв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване на повредени участъциПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.

Мазилки

Мазилки същност

Мазилката представлява покритие на външни и вътрешни стени и тавани и е елемент от строителната дейност. В зависимост от начина на прилагане, мазилката изпълнява различни цели, от направата на една гладка основа за боядисване, поставяне на плочки или поставяне на тапети до оформянето на големи повърхности със специална форма. Използва се за регулиране на влагата на въздуха при вътрешни мазилки и топлоизолация и защита от външните въздействия като дъжд, вятър и сняг при външни мазилки.

Видове мазилки

Мазилката може да се различава по вида на използваните материали като например свързващите материали (варова мазилка, варово-циментова мазилка, циментова, гипсова, глинена, силикатна и органична мазилка от изкуствена смола), в зависимост от използването (топлоизолационна, звукоизолираща, санитарна или атрактивната магнитна мазилка (със съдържание на магнитно меки частици за създаването на работна магнитна стена, на която да може да се закрепват посредством постоянни магнити листове и други леки предмети), в зависимост от декоративния завършващ ефект (дърпана, влачена и други ефектни повърхности), в зависимост от дебелината на нанасяне и други.

Структура на мазилката

В най-общия случай полагането на мазилката става на няколко слоя:

 • Първоначален грундиращ слой, който служи за добро сцепление към основата, особено когато тя е гладка и суха повърхност, както е например бетонът. Изпълнява се под формата на шприцвано изпердашване или предварително шприцване на осигуряване на добро захващане на мазилката към стената. извършва се с напръскване на плътни и гладки стени (например бетонни) посредством мистрия или баданарка.
 • Основна мазилка: служи за изравняване на неравности и е с дебелина 1 до 3 см. Служи и за носене на най-горния слой мазилка (фина мазилка)
 • Горна фина мазилка

Цена за измазване (мазилка)

Фирма БОБЪР 92 предлага измазване за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за измазване по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Мазилкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Варо-циментоваПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Варо-циментова армиранаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Варо-циментова армирана по каменни стени и основиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Рабецова по изградена рабицаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Декоративни фасадни мазилки - минерални и полимерниПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Стуко венецианоПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Уошинг ефектПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Стоун ефектПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
КраклеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Грундиране/шприцПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Полимерни мазилки - два и повече модела/цвятаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Обръщане на прозорци.врати, трегери, линейни отсечки с в-ц. мазилкаПри запитванелв./м.лв./м.
Тавани - за варо-циментоваПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за рабецоваПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за декоративни фасадни мазилкиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за стуко венецианоПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за уошинг ефектПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за стоун ефектПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Тавани - за краклеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на канали за инсталацииПри запитванелв./м.лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на дупкиПри запитванелв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване с ВЦМ на повредени участъциПри запитванелв./м2лв./м2

Фаянс

Фаянс – същност

Банята е мястото, в което започва и свършва деня на всеки от нас. Нейната роля, като място за почивка на тялото и сетивата, е ключова за нашето добро здраве и самочувствие. Фаянсовите плочки са покрити с глазурен слой, който запечатва повърхността им и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка. С помощта на водещите технологии в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина или ветроза, всяка баня е уникална и неповторима. Тя изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Ние залагаме на разнообразието във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, за да дадем възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.

Планирайки ремонта във вашия дом от изключително важно значение е правилния подбор на плочките, както за стените, така и за пода, тъй като това не е нещо, което може да се сменя всеки ден, седмица, месец. Важно е да се обърне сериозно внимание на тази част от преобразяването на помещението.

Как да изберете фаянсови плочки?

Ако помещението е голямо, хубаво е да се отдаде предпочитание на големите размери, а в компактното на малките. Така визуално се уголемява пространството. При цветовия избор е важно да знаете, че в по-тъмните тонове много видими стават драскотините, а в светлите мръсотиите и петната, с което грижата ви за тях ще се увеличи. Подберете някакъв междинен вариант.
Важен съвет!!! Почти винаги по време на полагането съществува технологичен брак, който трябва да се компенсира. Купувайте с 10% повече материал от изчисления.
Цена за лепене на фаянсови плочки
Фирма БОБЪР 92 предлага лепене на фаянсови плочи за вашите интериорни или екстериорни проекти, бани, тоалетни и др. Разгледайте цените за лепене на фаянсови плочки по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Плочкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - стандартно реденеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - диагонално реденеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Стъкло-керамични плочки (на мрежа)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с размер от 0,30 х 0,60м. до 0,60 x 0,60м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с размер над 0,60 х 0,60м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с дебелина 10мм и повечеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с р-ри над 33 х 33см и дебелина над 10ммПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Връзване на фуги "под и стена" в баня, изчисляване и работаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Типове редене (риба кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Лепене плочки по таванПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Цокъл-фабриченПри запитванелв./м.лв./м.
Цокъл-рязан от насПри запитванелв./м.лв./м.
Фриз - за стена и подПри запитванелв./м.лв./м.
Фризова плочка - стъклена или с р-ри над 0,15 х 0,15м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.45 x 0.45мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.90 x 0.90мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.45 x 0.45мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.90 x 0.90мПри запитванелв./м.лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: правоПри запитванелв./млв./м
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: на 45 градусаПри запитванелв./м.лв./м.
Подпрозоречен плотПри запитванелв./м.лв./м.
Подпрозоречен плот с челоПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балконПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 1 челоПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 2 челаПри запитванелв./м.лв./м.
Pевизии от плочки (до 0,40м. x 0,40м.)При запитванелв./бр.лв./бр.
Pевизии от плочки (до 0,60м. x 0,60м. )При запитванелв./бр.лв./бр.
Pевизии от pvc капаци - оформяне на дупка и монтажПри запитванелв./бр.лв./бр.
Стъпала до 1.10м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитванелв./бр.лв./бр.
Стъпала до 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитванелв./м. лв./м.
Стъпала над 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитване лв./м. лв./м.
Вити стъпала до 1.10м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./бр. лв./бр.
Вити стъпала до 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./бр.лв./бр.
Вити стъпала над 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./м.лв./м.
Облицовка на WC-канал с плочки (до 0,30 x 0,40м.)При запитване лв./бр. лв./бр.
Облицовка на WC-канал с плочки (над 0,30 x 0,40м.)При запитване лв./бр. лв./бр.
Праг за врата (с/без лайсна)При запитванелв./бр.лв./бр.
Обръщане на врати и прозорци (пилен ръб)При запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на врати и прозорци (с лайсна)При запитванелв./м.лв./м.
Цокъл фасада до 0.80м/hПри запитване лв./м. лв./м.
Полу-колона в баня (изграждане и лепене с лайсна)При запитванелв./бр. лв./бр.
Полу-колона в баня (само лепене с лайсна)При запитванелв./бр. лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (изправяне, шпакловка и боя или мазилка)При запитване лв./бр.лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (шпакловка и боя или мазилка)При запитване лв./бр. лв./бр.
Под с наклон в баня - до 4м2 (замазка и лепене)При запитванелв./бр. лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки с размери до 0.80 x 0.60мПри запитванелв./бр. лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки и фриз с разм. до 0.80 x 0.60мПри запитване лв./бр. лв./бр.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - с лайснаПри запитване лв./м.лв./м.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - с лайснаПри запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - с лайснаПри запитване лв./м.лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - с лайснаПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Зидан плот за мивка с плочки и лайсна- с размер: h-0.85 / 0.60 x 1.00мПри запитване лв./бр. лв./бр.
Изграждане и лепене на праг с плочки и лайсна - (двор, градина) с р-ри до 0,10 х 0,15мПри запитване лв./м. лв./м.
Промазване на фуги със силиконов грундПри запитване лв./кв.м.лв./кв.м.
Обработка на дупки в плочки за конзоли, луничкиПри запитване лв./бр. лв./бр.
Хидроизолация на баня - мазана, 2 пластаПри запитванелв./кв.м. лв./кв.м.
Хидроизолация под плочи и камък - мазана, 2 пластаПри запитване лв./кв.м. лв./кв.м.

Теракот

Теракот – същност и съвети

Предстои ви ремонт във вашия дом и искате да смените теракотените плочки? Тогава вие сте изправени пред трудния и отговорен проблем относно правилния избор. Нека разгледаме тънкостите по-долу.
На първо място специалистите съветват по време на покупка да вземете с 10% повече материал от необходимото, тъй като той е изключително крехък и по време на полагането съществува вероятност да се получат счупвания.
В избора е важно, продуктът да е устойчив на агресивни химически въздействия, които се съдържат в повечето почистващи препарати. Това ще даде спокойствието, че след третиране, повърхността ще запази своя блясък и няма да има наранявания. Следващата стъпка е да се съобразите с класа на износоустойчивост.

Цени за лепена на теракот

Фирма БОБЪР 92 предлага лепене и рязане на всякакъв вид теракот за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за лепене на теракот по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Плочкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - стандартно реденеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Фаянс, теракота, гранитогрес - диагонално реденеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Стъкло-керамични плочки (на мрежа)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с размер от 0,30 х 0,60м. до 0,60 x 0,60м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с размер над 0,60 х 0,60м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с дебелина 10мм и повечеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Плочки с р-ри над 33 х 33см и дебелина над 10ммПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Връзване на фуги "под и стена" в баня, изчисляване и работаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Типове редене (риба кост, малки/големи, стил паркет, фигури, ивици)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Лепене плочки по таванПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Цокъл-фабриченПри запитванелв./м.лв./м.
Цокъл-рязан от насПри запитванелв./м.лв./м.
Фриз - за стена и подПри запитванелв./м.лв./м.
Фризова плочка - стъклена или с р-ри над 0,15 х 0,15м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.45 x 0.45мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (пилен ръб) - с размер до 0.90 x 0.90мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.45 x 0.45мПри запитванелв./м.лв./м.
Квадратни колони - плочки (лайсна) - с размер до 0.90 x 0.90мПри запитванелв./м.лв./м.
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: правоПри запитванелв./млв./м
Изкърпване на участък между фриз и стена - тип: на 45 градусаПри запитванелв./м.лв./м.
Подпрозоречен плотПри запитванелв./м.лв./м.
Подпрозоречен плот с челоПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балконПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 1 чело по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 2 чела по криваПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 1 челоПри запитванелв./м.лв./м.
Плот шапка балкон с 2 челаПри запитванелв./м.лв./м.
Pевизии от плочки (до 0,40м. x 0,40м.)При запитванелв./бр.лв./бр.
Pевизии от плочки (до 0,60м. x 0,60м. )При запитванелв./бр.лв./бр.
Pевизии от pvc капаци - оформяне на дупка и монтажПри запитванелв./бр.лв./бр.
Стъпала до 1.10м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитванелв./бр.лв./бр.
Стъпала до 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитванелв./м. лв./м.
Стъпала над 1.50м (само плочки без замазка, с/без лайсна)При запитване лв./м. лв./м.
Вити стъпала до 1.10м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./бр. лв./бр.
Вити стъпала до 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./бр.лв./бр.
Вити стъпала над 1.50м (само плочки без замазка с/без лайсна)При запитване лв./м.лв./м.
Облицовка на WC-канал с плочки (до 0,30 x 0,40м.)При запитване лв./бр. лв./бр.
Облицовка на WC-канал с плочки (над 0,30 x 0,40м.)При запитване лв./бр. лв./бр.
Праг за врата (с/без лайсна)При запитванелв./бр.лв./бр.
Обръщане на врати и прозорци (пилен ръб)При запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на врати и прозорци (с лайсна)При запитванелв./м.лв./м.
Цокъл фасада до 0.80м/hПри запитване лв./м. лв./м.
Полу-колона в баня (изграждане и лепене с лайсна)При запитванелв./бр. лв./бр.
Полу-колона в баня (само лепене с лайсна)При запитванелв./бр. лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (изправяне, шпакловка и боя или мазилка)При запитване лв./бр.лв./бр.
Таван в баня- до 4м2 (шпакловка и боя или мазилка)При запитване лв./бр. лв./бр.
Под с наклон в баня - до 4м2 (замазка и лепене)При запитванелв./бр. лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки с размери до 0.80 x 0.60мПри запитванелв./бр. лв./бр.
Вграждане на огледало в плочки и фриз с разм. до 0.80 x 0.60мПри запитване лв./бр. лв./бр.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - с лайснаПри запитване лв./м.лв./м.
Обръщане на двустранни трегери с плочки - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - с лайснаПри запитване лв./м. лв./м.
Обръщане на тристранни трегери с плочки - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - с лайснаПри запитване лв./м.лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина (стъпка) - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - с лайснаПри запитване лв./м. лв./м.
Изграждане на преграда за душ кабина по крива (стъпка) - пилен ръбПри запитване лв./м. лв./м.
Зидан плот за мивка с плочки и лайсна- с размер: h-0.85 / 0.60 x 1.00мПри запитване лв./бр. лв./бр.
Изграждане и лепене на праг с плочки и лайсна - (двор, градина) с р-ри до 0,10 х 0,15мПри запитване лв./м. лв./м.
Промазване на фуги със силиконов грундПри запитване лв./кв.м.лв./кв.м.
Обработка на дупки в плочки за конзоли, луничкиПри запитване лв./бр. лв./бр.
Хидроизолация на баня - мазана, 2 пластаПри запитванелв./кв.м. лв./кв.м.
Хидроизолация под плочи и камък - мазана, 2 пластаПри запитване лв./кв.м. лв./кв.м.

Замазки

Същност на замазките

Когато говорим за замазки, преди всичко трябва да уточним по какво се различават от мазилките, тъй като са близки като понятия от строителството. Основната разлика е, че замазките се нанасят на пода в помещението, а мазилките се полагат върху стените.
Замазките допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие. Те не само изравняват, но и защитават подовете.
Замазката е подово покритие, което има огромно приложение в строителството. Основното й предназначение е изравняване на различни видове подове, направата на необходимите наклони и посоки спрямо отводнителните системи и улесняване на полагането на финалното подово покритие. Използва се както в сгради с жилищно предназначение като жилищни блокове, кооперации, къщи и други подобни, така и в площи с промишлено и търговско предназначение – складови помещения, търговски площи, паркинги и гаражи, заводски халета, административни здания и т.н.

Цена замазка

Фирма БОБЪР 92 предлага замазки за вашите проекти. Разгледайте цените за замазки по-долу (в таблицата) или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Замазкидо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Замазка до 0,04м.При запитванелв/кв.м.лв/кв.м.
Замазка до 0,04м. - армиранаПри запитванелв/кв.м.лв/кв.м.
Замазка до 0,04м. - армирана с топлоизолацияПри запитванелв/кв.м.лв/кв.м.
Пълнеж замазка над 0,04м. за всеки 1 см.При запитванелв/кв.м.лв/кв.м.
Замазка армирана за поясиПри запитванелв./м.лв./м.
Обръщане на стъпала със замазка до 1.10м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Обръщане на стъпала със замазка над 1.10м.При запитванелв./м.лв./м.
Обръщане на вити стъпала със замазка до 1.10м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Обръщане на вити стъпала със замазка над 1.10м.При запитванелв./м.лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване на канали за инсталацииПри запитванелв./м.лв./м.
Поправка/запълване/възстановяване на дупкиПри запитванелв./бр.лв./бр.
Поправка/запълване/възстановяване на повредени участъциПри запитванелв./м2лв./м2

Къртачни услуги

Видове и същност на къртачните услуги
Ако се интересувате от къртачни услуги, вие сте на правилното място. Ние предлагаме богат набор от услуги, за къртене. Ето и пълен списък на нашите къртачни услуги: къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж на конструкции, пробиване на всякакъв вид дупки, демонтаж на топло и хидроизолация, събаряне на сгради, Къртене на бетон, камък, тухла, фаянс, теракот и други. Пробиване на дупки, извозване на отпадъци, почистване на отпадъци, къртене и демонтаж на остъкления на балкон, къртене на замазка и мазилка, къртачни услуги в апартаменти, гаражи, офиси и други малки пространства.

Цена къртачни услуги
Фирма БОБЪР 92 предлага различни къртачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на къртачните ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Къртененад 100 кв.м.над 300/кв.м.до 100/кв.м.
Къртене бетон до 0,10м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене на панел, мозайка и бетон над 0,10м до 0,25м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене на каменни облицовкиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене замазка до 0,06м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене замазка над 0,06м. до 0,12м.При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене тухлени стени - с мазилкаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене тухлени стени - без мазилкаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене на газобетонПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене бани - мазилка и плочкиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене бани само плочкиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Къртене дупки до Ф500мм. в бетонПри запитванелв./бр.лв./бр.
Къртене дупки до Ф500мм. в тухлаПри запитванелв./бр.лв./бр.
Къртене дупка за абсорбаторПри запитванелв./бр.лв./бр.
Пробиване-къртене на конзоли с размери до 0,10 х 0,10 х 0,10мПри запитванелв./бр.лв./бр.
Пробиване-къртене на конзоли с размери до 0,30 х 0,30 х 0,15м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Къртене на метална каса в панел до 0,08м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Къртене на метална каса в панел до 0,2м.При запитванелв./бр.лв./бр.
Къртене на панел под прозорецПри запитванелв./бр.лв./бр.

Бояджийски услуги

Същност на бояджийските услуги

Не са малко собствениците на домове, офиси и търговски обекти, които искат да заблестят с неустоим колорит, който да радва окото. Ние от БОБЪР 92 ви предоставяме възможност да изберете бояджийски услуги, с чиято помощ ще сътворите истински шедьоври в жилището или на работното място. Предоставяме ви богат избор от цветове за интериорен или екстериорен дизайн. По-важното е, че ние боядисваме на достъпни цени, в сравнение с конкуренцията.
Нашите бояджийски услуги са признати от не един или двама потребители. Всички наши предложения идват до вас с гаранция за качество, така че няма от какво да се притеснявате. Екипът ни от бояджии притежава дълъг опит в обслужването на всякакви клиентски изисквания и няма да сбъркаме, когато посетим вашия адрес. Вие можете да сте сигурни в нашите думи.
БОБЪР 92 е фирма, която се занимава с ремонти, довършителни работи и бояджийски услуги на топ равнище. До този момент не познаваме думата рекламация, така че можете да си направите изводите за нашия труд. Разбира се, бихме желали да бъдем полезни и за вас, като оцветим всяко ваше помещение в подходящите багри, които да ви донесат радост и щастие.

Цена боаяджийски услуги

Фирма БОБЪР 92 предлага бояджийски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на бояджийските услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Боядо 300/кв.м.над 300/кв.м.над 500/кв.м.
Боядисване с обикновен латекс до 2 цвята в помещениеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с обикновен латекс до 4 цвята в помещениеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с латекси Levis, Dulux, Oikos, Sikkens , Johnson, Relius, Johnstone’s до 2 цвятаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с латекси Levis, Dulux, Oikos, Sikkens , Johnson, Relius, Johnstone’s до 4 цвятаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с повече от 4 цвята в помещениеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Отсичане на тесни ивици с латекс по фигуративни изпълненияПри запитванелв./м.лв./м.
Боядисване с латекс страни на прозорциПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с латекс на халета, фабрики и входове на кооперации само 1 цвятПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване с латекс на халета, фабрики и входове на кооперации до 2 цвятаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
ГрундиранеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Бояджийска шпакловка + шкуркаПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
ЗаскочванеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Поправка петна от ръжда преди боя (при множество поправки)При запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Поправка петна от ръжда преди боя (при единични поправки)При запитванелв./бр.лв./бр.
Блажна боя + грунд - огради, решеткиПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.
Боядисване на парапети, первази, винкели, тръби и др.При запитванелв./м.лв./м.
Шкурене и китване на дървена дограмаПри запитванелв./м.лв./м.
Заскочване и боядисване на дървена дограмаПри запитванелв./м.лв./м.
Лакиране, байцванеПри запитванелв./кв.м.лв./кв.м.

Монтажни дейности

Видове монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 извършва монтажни дейности – демонтаж и монтаж на всичко в дома и офиса. Монтираме моноблок, тоалетна, тоалетно казанче, конзолна тоалетна чиния, вградена структура (вградено казанче). Извършваме монтаж на бойлер, радиатори, шкаф с мивка, кухненски шкаф, мивка в баня, ботуш, душ кабина, аксесоари, огледало, душ батерия, стояща батерия, сифон, абсорбатор, вградени котлони и фурна, осветителни тела, аплици, монтаж на съдомиялна, пералня- свободно стоящи или вградени, монтаж на водомер, спирателен кран, подмяна на водомери и спирателни кранове, монтаж на контакти, ключове, девиаторни ключове за осветление, вана, джакузи, вентилатор и други.

Цена монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 предлага разнообразни монтажни дейности. Разгледайте цените на монтажните дейности, които извършваме, по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Монтажидо 10 броянад 10 броя
Структура /тоалетна, мивка, биде/При запитванеПри запитване
МоноблокПри запитванеПри запитване
Тоалетна чиния с отделно казанче и дъскаПри запитванеПри запитване
Тоалетна чиния с дъскаПри запитванеПри запитване
Тоалетно казанчеПри запитванеПри запитване
Дъска за тоалетна чинияПри запитванеПри запитване
Тоалетно клекалоПри запитванеПри запитване
Мивка със сифон, батерия и ботуш/полуботушПри запитванеПри запитване
Mивка със сифон и батерияПри запитванеПри запитване
Мивка - без сифон и батерияПри запитванеПри запитване
Сифон за мивкаПри запитванеПри запитване
Батерия за мивкаПри запитванеПри запитване
Полуботуш за мивкаПри запитванеПри запитване
Чучур / канелкаПри запитванеПри запитване
БидеПри запитванеПри запитване
Бойлер без ел. връзка към мрежата (за битови нужди)При запитванеПри запитване
ПералняПри запитванеПри запитване
МиялнаПри запитванеПри запитване
Мелачка за мивкаПри запитванеПри запитване
Вана с подзиждане + облицовка плочиПри запитванеПри запитване
Вана с капакПри запитванеПри запитване
Душ кабина с коритоПри запитванеПри запитване
Душ-кабина без корито, само рамки със стъклаПри запитванеПри запитване
Душ-кабина с правоъгълно подзиждане + облицовка плочиПри запитванеПри запитване
Душ-кабина с овално подзиждане + облицовка плочиПри запитванеПри запитване
Душ-панелПри запитванеПри запитване
Душ батерия, стандартна или със стойка за слушалкаПри запитванеПри запитване
Радиатор - чист монтажПри запитванеПри запитване
Радиатор с преработка и корекции на позициятаПри запитванеПри запитване
Шкаф-мивка със сифон и батерияПри запитванеПри запитване
Шкаф-мивка без сифон и батерияПри запитванеПри запитване
Мивка - вграждане в дървен плот с изрязване на дупка + батерия и сифонПри запитванеПри запитване
Шкаф-огледало с осветлениеПри запитванеПри запитване
Шкаф-огледало без осветлениеПри запитванеПри запитване
Огледало с размери до 0.40 х 0.60мПри запитванеПри запитване
Огледало с размери до 0.60 х 1.00мПри запитванеПри запитване
Огледало с размери до 1.00 х 2.00мПри запитванеПри запитване
Полица под огледало в баняПри запитванеПри запитване
ВентилаторПри запитванеПри запитване
Плафони за бани и тераси, аплициПри запитванеПри запитване
Преградна завесаПри запитванеПри запитване
Други аксесоари за баня (сапунерка, ринг, закачалки и т.н.)При запитванеПри запитване
Водомери при нова инсталацияПри запитванеПри запитване
Водомери при съществуваща инсталация, подмянаПри запитванеПри запитване
Спирателен кран преди водомер - при нова инсталацияПри запитванеПри запитване
Спирателен кран преди водомер - при ремонт на съществуваща и-ция, подмянаПри запитванеПри запитване
Секретни кранчета за стоящи батерии, тоалетни, бойлери и др.При запитванеПри запитване
Филтър преди водомерПри запитванеПри запитване
Филтър за вода, механичен за битови нужди при нови инсталацииПри запитванеПри запитване
Филтър за вода, механичен за битови нужди при съществуваща инсталацияПри запитванеПри запитване
Подов сифон - рогов (без облицовка с плочи)При запитванеПри запитване
Подов сифон - линеен ( без облицовка с плочи)При запитванеПри запитване
Дворен сифонПри запитванеПри запитване
ПВЦ дворни канали с решетки (чист монтаж, без къртене и възстановяване!)При запитванеПри запитване
Капак за дворна шахта - 2 компонента: рамка и капакПри запитванеПри запитване
Пощенска кутияПри запитванеПри запитване
Стойка за телевизор, стенна + монтаж на телевизораПри запитванеПри запитване
Кухненски шкаф за стена, единиченПри запитванеПри запитване
Кухненски шкаф за стена, двоенПри запитванеПри запитване
Кухненски шкаф за стена, ъгловПри запитванеПри запитване
Маса, кухненска - сглобяванеПри запитванеПри запитване
Маса, холна - сглобяванеПри запитванеПри запитване
Бюро с дължина до 1,2 метра - сглобяванеПри запитванеПри запитване
Закачалки, месинговиПри запитванеПри запитване
Шведска стена до 2,5 метра височинаПри запитванеПри запитване
Боксова крушаПри запитванеПри запитване
Боксов чувалПри запитванеПри запитване
Лост - висилка между две стени (без къртене, с к-кт за монтаж)При запитванеПри запитване
Лост - висилка между две стени (с къртене и възстановяване)При запитванеПри запитване

Име на проект номер 1

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Име на проект номер 2

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Име на проект номер 3

Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. Примерно, кратко съдържание за проект. 

Пишете ни

  Кога ще ми върнете отговор?
  Правим всичко възможно, за да върнем отговор на вашите въпроси до няколко работни дни.
  Какви услуги изпълнявате?

  Може да намерите повече информация за всички услуги, които изпълняваме в страницата услуги: Страница с услуги

  Къде мога да видя цените на вашите услуги?

  Цените на услугите ни може да намерите на страницата ни цени: Страница с цени