Топлоизолация

Предлагаме топлоизолация и саниране на жилищни и промишлени сгради.

Повечето от парите, които се харчат за енергия отива за отопление на домовете ни. И последното нещо, което бихме искали е да го губим пари поради лоша топлоизолация. До 25% от топлината в дома ви се губи през покрива и до 35% през стените. Правилното ниво на изолация може да направи голяма разлика в енергийните разходи, и да повиши значително комфорта на обитаваните жилища.

В днешно време много собственици на имоти се опитват да спестят разходи от отопление като разчитат на модерни и икономични източници на енергия, като соларни панели, отопление с биомаса, дървестни пелети и т.н. Но първоначалната инвестиция в такива иновации обикновено е доста голяма и истината е, че един от най-добрите начини да се подобри енергийната ефективност (а и екологичността) на един имот е топлоизолацията. Доказано е, че жилищата губят средно около 25% от топлината си през покрива и до 35% през стените.

Топлоизолацията не само ще помогне дома или офиса ви да е по-топъл през зимата, а и да е по-хладен през лятото, доставяйки комфорт във всеки сезон. Топлоизолацията има още едно предимство – шумоизолация, което добавя към спокойствието в домашната или работна среда. Освен това чрез тази инвестиция значително увеличавате стойността на вашия имот. Още едно от по-важните преимущества на топлоизолацията е предпазването от влага, мухъл и течове.

Ние предлагаме най-разнообразни видове външна и вътрешна топлоизолация според вашите нужди. Свържете се с нас, за да изпратим наши експерти за консултация и оглед и да определим кое е най-полезното и ефективно решение за имота ви. Ние ще ви изготвим оферта, включваща труд и материали, и ще се постараем да ви освободим максимално от необходимото вложение на време и енергия в този вид ремонт. Можем да гарантираме за качеството и издръжливостта на извършения ремонт, тъй като работим с най-добрите специалисти и материали.

Повече за тази услуга

Някои от най-популярните материали за топлоизолация, с които работим са:

  • Минерална вата
  • Каменна вата
  • Екструдиран пенополистирол (фибран XPS)
  • Експандиран пенополистирол (стеропор EPS)
  • Плочи MULTIPOR

Обадете се:

(+359) 0898 946 387

Пишете ни

7 + 6 =

Кога ще ми върнете отговор?
Правим всичко възможно, за да върнем отговор на вашите въпроси до няколко работни дни.
Какви услуги изпълнявате?

Може да намерите повече информация за всички услуги, които изпълняваме в страницата услуги: Страница с услуги

Къде мога да видя цените на вашите услуги?

Цените на услугите ни може да намерите на страницата ни цени: Страница с цени