Груб строеж

Кърти, чисти, извозва

Процесът на къртене, чистене и извозване на обекта обикновено се предприема като част от подготвителните работи по него за строителство. Свържете се с нас за безплатен оглед и консултация още днес!

Процесът на къртене, чистене и извозване на обекта обикновено се предприема като част от подготвителните работи по него за строителство. Освен къртенето, тази услуга включва разчистване на обекта, за да се даде възможност за извършване на други ремонтни дейности, обработка или разрушаване, преди да започнат същинските строителни работи.

Това включва почистване на обект от всякакви отпадъци, ненужни вещи или оборудване, нежелани излишни материали, боклук и т.н. Разчистването на площадката може също така да включва разчистване на растителност и повърхностна почва, както и изравняване и подготовка на терена за планираните строителни работи. Трябва да бъдете внимателни и да се гарантира наличието на правилните одобрения, особено за дървета, които могат да бъдат защитени.

План за управление на отпадъците на обекта (ППУО) може да бъде изготвен преди началото на разчистването на обекта. Това описва как ще се процедира с материалите по-ефективно и ще се изхвърлят законно, като се обяснява как повторното използване и рециклирането им ще бъде оптимизирано. Всички видове отпадъци, присъстващи на обекта, трябва да бъдат отстранени безопасно и ефективно. Ако има замърсени отпадъци или потенциално опасни вещества (като азбест), трябва да се консултирате с професионални експерти по къртене, чистене (изхвърляне) и извозване, за да боравите безопасно с тях.

Разчистването на обекта може да бъде извършено като част от основния строителен договор или може да бъде извършено преди основния договор и може да бъде част от по-широк договор, включващ други благоприятни или улесняващи работи, като например; работи по къртене, работи по стабилизиране на почвата, изграждане на пътища за достъп и т.н.

БОБЪР 92

Къртене на бетон

Като възможен изпълнител в къртене на бетон, екипът на БОБЪР 92 разполага с необходимия набор от умения за управление на различни дейности по къртене на бетон в различни видове сгради.

Една от нашите ключови силни страни при предприемането на всеки проект за разрушаване на бетон е разбирането и съпричастността към изискванията на клиентите ни и местните власти. Често нашите работи се извършват в или близо до оживени, чувствителни среди, където внимателното планиране е от съществено значение, за да се гарантира, че неудобството от шум и прах е минимално.

Къртене и отстраняване на повдигнати бетонни цокли. Оформяне на бетонни отвори. Разбиване и отстраняване на бетонни мецанинови нива. Разбиване на бетонни стени и бетонни основи. Разбиване на бетонни пръстени. Разбиване и демонтаж на сглобяеми бетонни стълбища. Разбиване и премахване на бетонен портал. Демонтаж и намаляване на стоманобетонни колони с телени триони и паяжини кранове. Рязане с трион на бетонни подови плочи и разбиване с помощта на диамантено пробиване, рязане на вериги и роботизирани техники за разрушаване на бетон.

Когато предприемаме каквито и да било работи по къртенето на бетон, ще използваме инструменти с вградени системи за амортизиране; Ръчни къртачки Hilti се използват при по-малки проекти. Това гарантира, че използваме най-доброто оборудване във всички наши обекти.

Ние си партнираме с редица ключови членове на веригата за доставки, за да обхванем проектирането и монтажа на временни съоръжения и строителни работи; да предоставим пълно решение до ключ на нашите клиенти.

Работата по разрушаване на бетон, независимо от мащаба, поражда рискове за безопасността. В БОБЪР 92 ние се отнасяме много сериозно към здравето, безопасността и благосъстоянието. Това е най-важното във всичко, което правим и във всеки процес.

Къртене на стени

Къртенето на стени е един от най-добрите начини за обновяване на вътрешната структура на дома, офиса или заведението. Но има неща, които трябва да имате предвид, ако искате качествено къртене на стени.

Има много причини, поради които вътрешните стени се разрушават. Промяната на вътрешния дизайн на имота е едно от тях. Това помага за подобряване на къщата или апартамента и трансформира нейната/неговата привлекателност, без да се преустройва цялата сграда.

Къртенето на стени е чудесен начин за подобряване на тясното и тъмно пространство. Чрез изкъртването на стени, осветлениет може да премине и зоната може драматично да се подобри с минимални разходи.

Разрушаването на вътрешни стени обаче не е лесна задача. Стените играят важна роля в структурата на сградата. Ето защо е важно да се възползвате от експертно обслужване, за да избегнете евентуални грешки със събаряне на стени и колони, които играят ролята на важна основа на сградата. С изпълнител за къртене на стени може да се направи правилно планиране, за да се избегне проблем с носещи стени.

Преди да започнете проект за промяна на дома, трябва да се сдобиете с необходимите документи. Трябва да бъде извадено заявление за строителни разпоредби и трябва да ви бъде предоставен сертификат. Консултацията с инженер също е необходима в някои случаи, за да се определи най-добрият начин за постигане на желания от вас дизайн, без да се компрометира безопасността. БОБЪР 92 може да направи всичко това за вас!

Къртене на баня

БОБЪР 92 освен всичко друго се занимава и с къртене на бани в София и региона. Ние сме напълно лицензирани и застраховани и се отнасяме сериозно към безопасността на нашия екип и вашето имущество. Насрочете безплатен оглед и оценка днес!

Нашият екип от къртачи има опит във всички аспекти на разрушаването на бани, от изкормване до пълно разрушаване. Ние ще работим с вас, за да определим обхвата на работата, необходим за постигане на желаните от вас резултати. Независимо дали искате да обновите съществуващата си баня или да построите нова от нулата, ние можем да ви помогнем!

Ако сте готови да започнете своя проект за къртене на баня, свържете се с нас днес! Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предоставим безплатна оценка. Да започваме!

Ние ще премахнем всички тела, шкафове, подови настилки и стени. Ние ще съборим напълно вашата баня до основи. След като разрушаването приключи, ние ще натоварим и извозим всички отпадъци, оставяйки вашата баня готова за ремонт. Вашата оферта за разрушаване на баня ще включва целия труд, инструменти и материали, необходими за безопасно завършване на проекта по къртене на баня. Ние можем да ви помогнем и с: къртене на плочки, къртене на душ и вана, къртене на тоалетна чиния, къртене на шкафове, къртене на други подови настилки в банята, къртене на стени на банята, извозване и изхъврляне на отпадъците.

Къртене на кухня

БОБЪР 92 не е вашият обикновен изпълнител за услуги Кърти Чисти Извозва. От 15 г. ние предоставяме на нашите клиенти София и региона най-доброто обслужване, което просто не можете да намерите никъде другаде. От първата консултация до нашето безупречно почистване след завършване на проекта, ние обръщаме внимание на малките детайли и свършваме работата както трябва от първия път. Когато дойде време да преустроите кухнята си, доверете се на БОБЪР 92, за ненадминати услуги в къртене на кухня.

Кухните са едно от най-сложните помещения във всеки дом. С всички включени кабели, уреди, тръбопроводи и комунални услуги, предприемането на къртене на кухня без подходящо обучение може да бъде изключително опасно. Независимо дали предприемате демонстрационен проект, за да започнете да строите мечтаната кухня или да завършите къщата, започването на процеса с професионално къртене ще го по-гладък и по-безопасен. В БОБЪР 92 имаме уменията, опита и оборудването, за да се справим с услуги свързани с къртенето на вашата кухня, вариращи от премахване на плочки до подготовка на кухнята ви за цялостно преустройство. Нашият екип може безопасно и ефективно да изкърти мивки, ъреди, ВиК, шкафове и плотове, подови настилки в кухнята и много други.

Нашият процес е проектиран да бъде възможно най-безпроблемен. Като начало ще организираме телефонно обаждане с вас, за да се запознаем по-подробно с проекта. След това ще предложим прогнозна оферта. Ако тя звучи добре, ще преминем към посещение на място, където нашият мениджър събира цялата информация, от която ще се нуждаем – включително измервания и снимки – за изготвяне на официална оферта. След като приемете нашата оферта, ние ще започнем с график за проекта, включително начална и крайна дата. Тъй като ние притежаваме цялото си оборудване, вие никога няма да бъдете оставени на милостта на трети страни изпълнители. Вашият проект ще бъде изпълнен бързо, ефективно и на най-високо ниво на качество.

Екипът на БОБЪР 92 са специалисти по къртене на кухни на София и региона. През последните 15 години печелим доверието на собствениците на имоти в нашата столица и региона, като се ангажирахме с ненадминато обслужване на всяко ниво. Всеки проект, който предприемаме, се изпълнява с хирургическа прецизност, от създаването на всичко, което е договорено с вашата застрахователна компания, преди да започнем, до цялостно, обширно почистване, за да завършим работата. Ние не оставяме камък необърнат в стремежа си оставим обекта безопасен, чист и готов за всичко, което следва. Работата не е свършена, докато не сте напълно доволни, така че ако някога имате някакви въпроси относно нашата работа, моля, не се колебайте да попитате.

Къртене на замазка и мозайка

Когато една сграда е стара тя най-вероятно се нуждае от подмяна на замазката и мозайката. За да подмените старата замазка или мозайка с нова настилка е нужно къртене на мозайка и замазка. На поммощ идва БОБЪР 92. Предлагаме къртене на мозайка и замазка в София и региона на най-ниски цени. БОБЪР 92 предлага къртене на замазка и мозайка от над 15 години и разполагаме с опитен и квалифициран екип, който ще се справи с всеки един проект, независимо дали е малък или голям. Къртим замазки и мозайки от санитарни помещения, коридори и стълбища. Работим в сгради като болници, администрации, цехове, заводи, складове и много други.

Премахването на мозайката е не само трудоемка задача, но е и препоръчителна, тъй като тя е остарял материал, чийто характеристики не са кой знае какво сравнявайки я с новите и популярни настилки. Голяма част от клиентите ни наемат именно с цел да реновират остарялата визия на мозайка с по-модерна настилка. Тъй като мозайката е изключително здрава е нужна опитна фирма в областта на къртене на мозайка. Оставете тежката работа на нас, обадете се на БОБЪР 92 за къртене на мозайка и замазка в София и региона.

Къртене на комин

Ако търсите истинските експерти по къртене на комин в София, БОБЪР 92 е компанията, с която искате да говорите. При специализираните проекти безопасността е основна грижа и е изключително важно да инвестирате в правилните хора, защото като компания или физическо лице не искате да бъдете въвлечени в процес, който може да завърши със скандал и съдебен процес.

Така че, ако мислите за къртене на комини в София, БОБЪР 92 ще ви помогне. Разполагаме с модерни инструменти, висококвалифициран екип и опит, за да отговорим на вашите изисквания.

Нашите експерти ще работят в тясно сътрудничество с вас от началото до завършването на проекта. Те ще се уверят, че спазваме договорените срокове и бюджет. Целият процес ще бъде лесен, защото наемаме квалифицирани, приятелски настроени и трудолюбиви професионалисти. Те ще се справят с всякакви технически предизвикателства, които могат да възникнат по време на проекта, защото са универсални специалисти за решаване на проблеми. Когато работите с нас, вие инвестирате в най-добрата фирма за къртене на комини в София.

Оценяваме стойността на парите ви. Участието ни в различни проекти означава, че имаме знанията, които ни позволяват да поддържаме проектите в рамките на бюджета. В същото време имаме сръчността да пренастроим първоначалните си планове, така че да отговарят на изискванията на проекта в реално време. Не се спъваме, когато се случи неочакваното. Копаем дълбоко, за да сме сигурни, че предлагаме алтернативни решения, които няма да ви оставят да се чувствате ограбени.

Освен това БОБЪР 92 разполага с правилните технологии за предоставяне на качествени услуги. Не се страхуваме да хвърлим инвестицията, която е необходима, за да станем водещ доставчик на услуги за къртене на комини в София. Това модерно оборудване ни даде способността да ви предложим иновативни решения.

Когато казваме иновативни, ние не предлагаме безразсъдни мерки за намаляване на разходите, а имаме предвид решения, които се ръководят от екологично съзнание, ефективни методи и загриженост за структурната цялост.

Къртене на асфалт

Може да разчитате на БОБЪР 92, за да се справите с тежката работа по къртенето на аслфат. Ние сме опитни, надеждни, безопасни и предоставяме достъпни услуги за къртене на асфалт, за малки и големи клиенти в София и региона. Може да разчитате на нас за цялостно изграждане на асфалтови настилки и услуги по къртене на асфалт в София и региона. Вижте нашия пълен списък с асфалтови услуги.

На БОБЪР 92 се довериха редица различни клиенти за къртенето на асфалта около или върху проекта им. Предлагаме къртене асфалтови настилки на паркинги, гаражи, дворове, алеи и други обществени и частни обекти. Ние къртим старата настилка бързо и качествено, след което извозваме всичко и оставяме мястото почистено.

С БОБЪР 92 може да разчитате на най-доброто оборудване и инструменти в индустрията, за да се свърши качествено и бързо къртенето на асфалта. Някои от услугите ни по къртене на асфалт включват: фрезоване на асфалтова повърхност, рязане и демонтаж с трион за асфалт, цялостно къртене на асфалт и демонтаж на основа, почистване, товарене и изовзване на отпадъците, къртене на паркинги, къртене на алеи и много други.

Къртене на дограма

Във вашия дом или на вашето работно място не е достатъчно светло и топло или пък имате нужда от реконструкция на помещението, разширяване на хола или кухнята? Причините за студа или тъмнината може да се крият в некачествените прозорци и дограма. Некачествената дограма може да пропуска студ и вятър, а прозорецът може да не пропуска достатъчно светлина. В други случаи някои хора просто искат да разширят прозорците си и да направят дома си по-светъл, стилен и модерен. А понякога хората искат да разширят стаята си с остъклена тераса, чрез изкъртване на вътрешния подпрозорец и догарама. За да се чувствате максимално уютно и комфортно, възможно е да решите просто да замените старата дървена дограма с нова – по естетически причини. При всички случаи, ще минете през доста ремонтни дейности. За да се справите по-лесно и по-бързо, може да се възползвате от услугите кърти, чисти, извозва на БОБЪР 92.

В повечето случаи, когато се поставя нова PVC или алуминиева дограма, се налага къртене на подпрозоречното пространство. Със сигурност това е необходимо, ако предишната дървена дограма не позволява директната й замяна с някой от двата варианта. Къртенето на подпрозорец и дограма е задължителна част от ремонтните дейности, защото в повечето случаи новата дограма е по-голяма от старата и не пасва.

Тънкостта при къртенето на подпрозоречно пространство е да се внимава да не се наруши конструкцията и здравината на стената около прозорците. Къртенето по принцип се извършва с електрически професионални къртачи – изисква се това да се върши от специалисти с богат опит, които могат деликатно и прецизно да си свършат работата. Това е труден и бавен процес за хора, които нямат достатъчно опит.

Може да си спестите значително много време, усилия и средства, ако предоставите къртенето на нас – професионалистите в тази област. Независимо дали става въпрос за единична услуга или за всички прозорци в помещението, ние можем бързо, лесно и качествено да извършим услугите: кърти, чисти извозва.

Ние не само ще запазим здравината на стената ви при къртачната дейност, ние ще изчистим, натоварим и извозим със собствен транспорт всички строителни отпадъци до най-близкото, предназначено за това законно сметище, където е възможно те да бъдат рециклирани. Извозването е включено в цялостния пакет от услуги: кърти, чисти извозва. Не е нужно да плащате допълнителни такси за смет, погрижили сме се да ви предоставим нашите услуги на най-добри цени.

Къртене на дюшеме

Вашият под е направен от дюшеме или друга твърда дървесина и искате реномирана компания да го отстрани или изкърти безопасно с помощта на оборудване без прах? Намерихте фирмата, на която можете да се доверите напълно. БОБЪР 92 се ангажира с най-добрата услуга по къртене на подови настилки, било то премахване, подготовка или монтаж, в София и региона. С нашето безпрахово оборудване можем да се погрижим за всякакви прахови частици, които се генерират от процеса на отстраняване на пода. Следователно няма да се налага да се тревожите за здравето или безопасността си. Винаги, когато имате нужда от къртене на дюшемето си, просто ни се обадете!

Не е нужно да поемате риска сами да изкъртвате своето дюшеме, това е огромна работа с твърде много възможности да се нараните от големите и малки трески. Вместо това разчитайте на експертното обслужване и богат професионален опти в къртене на дюшеме в София и региона, на фирма БОБЪР 92. Нашият екип използва най-добрите професионални техники и най-съвременно оборудване, за да ви осигури процес на ремоделиране на пода без прах.

Когато се свържете с нас, ние ще ви предоставим няколко опции според вашите нужди за изкъртване на дюшемето ви. Всички наши процеси за премахване на дървената подова настилка са без прах и ние не правим компромис с качеството.

БОБЪР 92 обслужва дълъг списък от доволни клиенти и им помогна да изкъртят успешно своето дюшеме или друга дървена настилка. Нашият екип е експерт в услугите по премахване на дървени подове и ние доставяме само удовлетворение на нашите клиенти. Искате ли да изкъртите подовата си настилка от твърда дървесина? Вие имате нужда от надеждна фирма за къртене на дюшеме в София и региона? Ние сме вашият най-добър вариант. Ценообразуване, прецизна работа и коректност, само три причини да използвате БОБЪР 92.

Чистене на мазе

Професионално почистване на мазета в София и региона, на най-ниски цени от фирма БОБЪР 92. Мазетата са многофункционални, тъй като могат да се използват като втора всекидневна, стая за забавни игри или място за допълнително съхранение. Докато всеки мечтае да има идеалното си мазе, то често се превръща в подземен склад. Ако искате да разчистите и възстановите мазето си, време е да се обадите на професионалистите от БОБЪР 92. Предлагаме надеждни услуги за почистване на мазета.

Ако сте успели да оставите боклуците да се трупат в мазето ви през годините, мисълта да ги почистите сами вероятно е малко плашеща. Добрата новина е, че не е нужно да го правите сами. Ако имате нужда от помощ за премахване на боклуци от мазето, обадете се на БОБЪР 92 за да помогнем за премахването на всички нежелани предмети и да ги изхвърлите отговорно. Ние сме експерти по почистване на мазета и извозване на боклуци с дългогодишен опит.

Нашите професионалисти са в състояние да разчистят вашето мазе, така че да може да се трансформира в пространството, което винаги сте искали. Всичко, което е необходимо, е да знаете кои артикули са боклуци и кои не са – тук думата имате вие.

За да се подготвите за услугите по почистване на мазето, отделете малко време, за да преминете през всяка секция от мазето си и да идентифицирате боклука, който искате да бъде премахнат. Когато сте готови и искате вашите боклуци да изчезнат, обадете се на БОБЪР 92. Справяме се с лекота с почистването на мазета.

Като компания за премахване на боклуци с пълен набор от услуги, нашият екип дори ще почисти мазето ви след това, за да се уверите, че мястото остава искрящо чисто! Ако имате купчини боклуци, които започват да превземат мазето ви, време е да си върнете мястото, за да можете действително да го използвате отново. Само си помислете какво можете да направите с цялото това допълнително пространство!

Чистене на таван

Професионално почистване на тавани в София и региона на най-ниски цени. Когато имате вещи в дома си, които вече не са необходими, съхраняването им може да изглежда като най-лесното решение. Това обаче може бързо да доведе до достигане на капацитета на първокласни складови пространства, като тавани. Когато вашият таван достигне ръба си с боклуци и имате нужда от услуги за почистване на таван, обадете се на нашите професионалисти от БОБЪР 92, за да си върнете мястото.

Почистването на тавана може да отнеме много време, особено ако на тавана ви липсва организация. Това, което често прави проблема по-труден, е когато таванските помещения са трудни за достъп или съдържат обемисти предмети.. Добрата новина е, че почистването на таванско помещение не е работа, която трябва да поемете сами. БОБЪР 92 е тук, за да помогне! Ние се справяме с почистването на тавани с лекота!

Препоръчително е да почиствате тавана си веднъж на всеки шест месеца, за да направите инвентаризация на това, което съхранявате и да изхвърлите всичко, което вече не ви трябва. Тъй като таванските помещения имат много малко пешеходно движение, те могат да се превърнат в дом за същества, където да се скрият през студените месеци. Почистването на тавана ви поне веднъж годишно помага да държите тези животни далеч.

Поради ниския пешеходен трафик също е много по-вероятно нещо да се обърка структурно, без да знаете. Почистването на тавана два пъти годишно ще ви помогне да се запознаете по-добре с проблемите, за да разберете кога нещата трябва да бъдат поправени.

Извозване на строителни отпадъци

Въпреки че може да сте професионалист в строителството, все пак може да ви е трудно да се отървете от отломките, останали след приключване на работата. Независимо дали извършвате къртене, ремоделиране или строителство, винаги има чувствителен от към време и скъп процес за премахване на остатъчните отломки. Бетон, дърво, стомана, плочки и гипсокартон могат да бъдат изключително трудни за изнасяне от строителна площадка.

БОБЪР 92 предоставя ефективна, безопасна и екологична услуга за извозване и изхвърляне на строителни отпадъци, така че не е нужно да се притеснявате за събирането или изхвърлянето на отломките след завършване на проекта. Независимо дали се нуждаете от нашите услуги няколко пъти по време на строителен проект или само веднъж след завършването му, нашите професионалисти по транспортиране ще гарантират, че строителните отпадъци са далеч от пътя ви, така че да можете да продължите с работата.

Записвате час, като резервирате с контактната форма по-долу или като се обадите на посочените телефони. Нашият професионален и застрахован транспортен екип ще се появи на вашия обект; ние се обаждаме 15 минути преди да пристигнем и ще ви дадем безплатна оценка въз основа на това колко място заемат вашите отломки в нашия камион. Вие посочвате и ние извозваме строителните отпадъци в нашите камиони за извозване на боклук, без скрити такси.

Съдържание

Свържете се с нас
Информация за обратна връзка
Изберете услуга *


Често Задавани Въпроси

Правим всичко възможно, за да върнем отговор на вашите въпроси до няколко работни дни.

Извършваме Груб строеж, Сухо строителство, Вътрешни ремонти, Топлоизолация, Хидроизолация, услуги в областта Кърти, Чисти, Извозва и предлагаме изграждане на Сглобяеми къщи. Повече информация за нашите услуги може да намерите в отделните им страници.

Може да се свържете с нас като попълните формата за контакт, като ни изпратите имейл на [email protected] или ни се обадите на +359 898 946 387 (всеки делничен ден от 8.00 до 17.00). Повече информация може да намерите в страницата контакти, тук.

Моля, свържете се с нас на посочения имейл или телефон, за да ви дадем актуални цени за търсените от вас строителни услуги.