Груб строеж

Вътрешни ремонти

Най-важното за усещането на комфорта в един дом е неговата вътрешна част. „Бобър 92″ ООД извършва всякакви видове основни и довършителни вътрешни ремонти с цел осигуряване на удобството и спокойствието в дома ви.

Най-важното за усещането за комфорт в един дом е неговата вътрешна част. „Бобър 92 ООД“ извършва всякакви видове основни и довършителни вътрешни ремонти с цел осигуряване на удобство и спокойствие в дома ви.

Можем да изготвим индивидуално решение за вашия дом и да ви предложим оферта съобразена с нуждите ви и спецификата на вашето жилище.

Необходимо е само да ни извикате за оглед, за да се възползвате от експертното мнение на нашите професионалисти с дългосрочен опит в сферата на вътрешните ремонти.

Ние знаем, че сте заети, затова предлагаме цялостно обслужване, което да ви освободи от времето и нервите свързани със започването на нов ремонт. В зависимост от това доколко искате да участвате активно в ремонта на вашия дом, ние може да ви предоставим оферта включваща само услугите, от които имате нужда или услугите плюс доставка на материали.

Ако желаете да се доверите на професионалисти в областта на вътрешните ремонти, очакваме вашето запитване сега!

БОБЪР 92

Зидария

Зидария същност

Зидария е строителна структура, изработена от отделни елементи, които се нареждат един върху друг и най-често се свързват един с друг с хоросан. Най-често за зидарията се използват тухли, строителен камък като мрамор, гранит, травертин, варовик, бетонни блокчета, стъклени блокчета и кирпич. Зидарията е високоустойчива конструкция. Начинът на изпълнение, използваните материали, и конструкцията могат да повлияят съществено на устойчивостта на зидарията. Хората, които изработват зидарията се наричат зидари. Зидарията се използва основно за изграждане на стени и сгради.

Предимства на зидарията

 • Използването на материали като тухли и камъни могат да увеличат термичната маса на сградата и могат да защитят сградата от пожари.
 • Зидарията е незапалим продукт.
 • Зидарията е по-устойчива към летящи предмети по време на урагани и торнадо.

Недостатъци

 • Лошите атмосферни условия могат да предизвикат разрушения на зидарията следствие на температурните разширения и циклите на замръзване и топене на водата.
 • Поради голямото си тегло конструкциите със зидария трябва да бъдат строени върху здрав фундамент, за да се избегне слягане и пукнатини.
 • За разлика от други технология като например стоманобетона, изграждането на зидарията не подлежи на механизация и изисква опитни работници (зидари).

Цени за зидария

Фирма БОБЪР 92 предлага зидарски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на зидарските ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Облицовки

Облицовки същност

Облицовките са широко разпространени. Съвременният инвеститор често залага на тях, тъй като са изгодно решения, вписващо се в бюджета на повечето хора.

С малко средства можете да получите несравнимо ефектно, стилно и изящно помещение, в което с удоволствие да прекарвате дните си.

Когато избирате подходяща облицовка, не забравяйте предварително да измерите площта, върху която предстои да бъде поставена. Винаги купувайте малко повече материал от необходимото, за да се презастраховате по време на самия ремонт.

В бъдеще лесно ще можете да намерите предназначение на остатъчните материали, в случай че не желаете да ги изхвърляте.

Монтирането е лесно, бързо и приятно. Не се изисква да имате предварителна подготовка. Не е нужно да плащате за услугите на професионалисти.

Облицовките са изключително важна част от обзавеждането на едно жилище, защото те, най-просто казано, имат многостранно предназначение. Освен чисто естетически, те са важни и заради това, че играят ролята на защитно покритие с изолационен характер.

Защо да поставим облицовки?

Поставянето на облицовка на стените и тавана не се радва на широка популярност в България, но за сметка на това, по света този начин на работа се е наложил през годините, и то доста сериозно. Ето няколко фактора, които са оказали влияние върху популяризирането на този метод и които могат да окажат много голямо влияние и върху вашия избор.

 • Естетика. В по-голямата си част, този тип покрития са създадени така, че да могат да се използват с декоративна цел. Те могат да изглеждат по изключително различен начин и да допълнят успешно дизайна на всеки един дом, независимо от основната насока в обзавеждането.
 • Защита. Те имат защитна цел да осигурят защита на стената, което е особено важно ако говорим за кухни и мокри помещения. Те, на практика, могат напълно да покрият дадената повърхност, осигурявайки надеждна защита и предпазване от влага и съответно – от плесен.
 • Спестяват време. Облицовките не само могат да се използват за стени на всякакъв тип помещения, което ги прави изключително добър избор, но освен това, те могат да спестят наистина много време и средства, тъй като поставянето им се прави много по-бързо, в сравнение с боядисването или поставянето на тапети.

Облицоване цени

Фирма БОБЪР 92 предлага облицовачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на облицовачните ни услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Шпакловка

Шпакловка същност

Шпакловката е част от многокомпонентния процес на довършителните работи. Това е последното и ключово действие преди поставянето на боя. Шпакловката се състои от няколко етапа, които са взаимосвързани и зависими един от друг. За да бъде изпълнен всеки етап отлично и да не бъдат допуснати грешки, е нужно да се доверите на специалисти като нас. Шпакловката изисква майсторство и фини умения, затова не бива да бъде пренебрегвана.

Всъщност шпакловките могат да се разделят на две според състава си – такива, които се състоят от сухи строителни смеси и трябва да се разтворят във вода и шпакловки, които са пастообразни вещества. Най-често сухите шпакловки са на основата на гипс или цимент, като след това са модифицирани с полимери и различни химични съставки. Целта им е да повишат сцеплението между частиците или химично казано – адхезионните свойства. Този процес гарантира равномерно изсъхване и еластичност на целия слой шпакловка.
Според предназначението си шпакловките могат да се разделят на изравняващи и завършващи. Изравняващите се използват, за да бъде изравнена предварително повърхността. Функцията на този вид шпакловка е тясно свързана и със запълването на по-големи дупки или образували се пукнати. Завършващата шпакловка се използва за завършване на готовата гладка основа.

Шпакловка може да бъде нанасяна както върху бетон, газобетон, варопясъчни, вароциментови и гипсови мазилки, така и върху зидарии, гипсокартонени и гипсфазерни плоскости. Също така, шпакловка може да се използва и за покриване на фуги в сухото строителство.

Цени за шпакловане

Фирма БОБЪР 92 предлага шпакловачни услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на шпакловачните услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Мазилки

Мазилки същност

Мазилката представлява покритие на външни и вътрешни стени и тавани и е елемент от строителната дейност. В зависимост от начина на прилагане, мазилката изпълнява различни цели, от направата на една гладка основа за боядисване, поставяне на плочки или поставяне на тапети до оформянето на големи повърхности със специална форма. Използва се за регулиране на влагата на въздуха при вътрешни мазилки и топлоизолация и защита от външните въздействия като дъжд, вятър и сняг при външни мазилки.

Видове мазилки

Мазилката може да се различава по вида на използваните материали като например свързващите материали (варова мазилка, варово-циментова мазилка, циментова, гипсова, глинена, силикатна и органична мазилка от изкуствена смола), в зависимост от използването (топлоизолационна, звукоизолираща, санитарна или атрактивната магнитна мазилка (със съдържание на магнитно меки частици за създаването на работна магнитна стена, на която да може да се закрепват посредством постоянни магнити листове и други леки предмети), в зависимост от декоративния завършващ ефект (дърпана, влачена и други ефектни повърхности), в зависимост от дебелината на нанасяне и други.

Структура на мазилката

В най-общия случай полагането на мазилката става на няколко слоя:

 • Първоначален грундиращ слой, който служи за добро сцепление към основата, особено когато тя е гладка и суха повърхност, както е например бетонът. Изпълнява се под формата на шприцвано изпердашване или предварително шприцване на осигуряване на добро захващане на мазилката към стената. извършва се с напръскване на плътни и гладки стени (например бетонни) посредством мистрия или баданарка.
 • Основна мазилка: служи за изравняване на неравности и е с дебелина 1 до 3 см. Служи и за носене на най-горния слой мазилка (фина мазилка)
 • Горна фина мазилка

Цена за измазване (мазилка)

Фирма БОБЪР 92 предлага измазване за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за измазване по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Фаянс

Фаянс – същност

Банята е мястото, в което започва и свършва деня на всеки от нас. Нейната роля, като място за почивка на тялото и сетивата, е ключова за нашето добро здраве и самочувствие. Фаянсовите плочки са покрити с глазурен слой, който запечатва повърхността им и ги прави водоустойчиви и лесни за почистване и поддръжка. С помощта на водещите технологии в керамичната индустрия, като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина или ветроза, всяка баня е уникална и неповторима. Тя изразява индивидуалния стил и характер на всеки потребител. Ние залагаме на разнообразието във всички размери, цветове, дизайни, повърхности и декоративни елементи, за да дадем възможност на всеки да остави своя почерк в банята и да се наслади на релаксиращите моменти в нея.

Планирайки ремонта във вашия дом от изключително важно значение е правилния подбор на плочките, както за стените, така и за пода, тъй като това не е нещо, което може да се сменя всеки ден, седмица, месец. Важно е да се обърне сериозно внимание на тази част от преобразяването на помещението.

Как да изберете фаянсови плочки?

Ако помещението е голямо, хубаво е да се отдаде предпочитание на големите размери, а в компактното на малките. Така визуално се уголемява пространството. При цветовия избор е важно да знаете, че в по-тъмните тонове много видими стават драскотините, а в светлите мръсотиите и петната, с което грижата ви за тях ще се увеличи. Подберете някакъв междинен вариант.
Важен съвет!!! Почти винаги по време на полагането съществува технологичен брак, който трябва да се компенсира. Купувайте с 10% повече материал от изчисления.

Цена за лепене на фаянсови плочки

Фирма БОБЪР 92 предлага лепене на фаянсови плочи за вашите интериорни или екстериорни проекти, бани, тоалетни и др. Разгледайте цените за лепене на фаянсови плочки по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Теракот

Теракот – същност и съвети

Предстои ви ремонт във вашия дом и искате да смените теракотените плочки? Тогава вие сте изправени пред трудния и отговорен проблем относно правилния избор. Нека разгледаме тънкостите по-долу.

На първо място специалистите съветват по време на покупка да вземете с 10% повече материал от необходимото, тъй като той е изключително крехък и по време на полагането съществува вероятност да се получат счупвания.

В избора е важно, продуктът да е устойчив на агресивни химически въздействия, които се съдържат в повечето почистващи препарати. Това ще даде спокойствието, че след третиране, повърхността ще запази своя блясък и няма да има наранявания. Следващата стъпка е да се съобразите с класа на износоустойчивост.

Цени за лепена на теракот

Фирма БОБЪР 92 предлага лепене и рязане на всякакъв вид теракот за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените за лепене на теракот по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Замазки

Същност на замазките

Когато говорим за замазки, преди всичко трябва да уточним по какво се различават от мазилките, тъй като са близки като понятия от строителството. Основната разлика е, че замазките се нанасят на пода в помещението, а мазилките се полагат върху стените.

Замазките допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие. Те не само изравняват, но и защитават подовете.

Замазката е подово покритие, което има огромно приложение в строителството. Основното й предназначение е изравняване на различни видове подове, направата на необходимите наклони и посоки спрямо отводнителните системи и улесняване на полагането на финалното подово покритие. Използва се както в сгради с жилищно предназначение като жилищни блокове, кооперации, къщи и други подобни, така и в площи с промишлено и търговско предназначение – складови помещения, търговски площи, паркинги и гаражи, заводски халета, административни здания и т.н.

Цена замазка

Фирма БОБЪР 92 предлага замазки за вашите проекти. Разгледайте цените за замазки по-долу (в таблицата) или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Бояджийски услуги

Същност на бояджийските услуги

Не са малко собствениците на домове, офиси и търговски обекти, които искат да заблестят с неустоим колорит, който да радва окото. Ние от БОБЪР 92 ви предоставяме възможност да изберете бояджийски услуги, с чиято помощ ще сътворите истински шедьоври в жилището или на работното място. Предоставяме ви богат избор от цветове за интериорен или екстериорен дизайн. По-важното е, че ние боядисваме на достъпни цени, в сравнение с конкуренцията.

Нашите бояджийски услуги са признати от не един или двама потребители. Всички наши предложения идват до вас с гаранция за качество, така че няма от какво да се притеснявате. Екипът ни от бояджии притежава дълъг опит в обслужването на всякакви клиентски изисквания и няма да сбъркаме, когато посетим вашия адрес. Вие можете да сте сигурни в нашите думи.

БОБЪР 92 е фирма, която се занимава с ремонти, довършителни работи и бояджийски услуги на топ равнище. До този момент не познаваме думата рекламация, така че можете да си направите изводите за нашия труд. Разбира се, бихме желали да бъдем полезни и за вас, като оцветим всяко ваше помещение в подходящите багри, които да ви донесат радост и щастие.

Цена боаяджийски услуги

Фирма БОБЪР 92 предлага бояджийски услуги за вашите интериорни или екстериорни проекти. Разгледайте цените на бояджийските услуги по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Монтажни дейности

Видове монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 извършва монтажни дейности – демонтаж и монтаж на всичко в дома и офиса. Монтираме моноблок, тоалетна, тоалетно казанче, конзолна тоалетна чиния, вградена структура (вградено казанче). Извършваме монтаж на бойлер, радиатори, шкаф с мивка, кухненски шкаф, мивка в баня, ботуш, душ кабина, аксесоари, огледало, душ батерия, стояща батерия, сифон, абсорбатор, вградени котлони и фурна, осветителни тела, аплици, монтаж на съдомиялна, пералня- свободно стоящи или вградени, монтаж на водомер, спирателен кран, подмяна на водомери и спирателни кранове, монтаж на контакти, ключове, девиаторни ключове за осветление, вана, джакузи, вентилатор и други.

Цена монтажни дейности

Фирма БОБЪР 92 предлага разнообразни монтажни дейности. Разгледайте цените на монтажните дейности, които извършваме, по-долу или се свържете с нас за безплатна, професионална консултация.

Съдържание

Свържете се с нас
Информация за обратна връзка
Изберете услуга *


Често Задавани Въпроси

Правим всичко възможно, за да върнем отговор на вашите въпроси до няколко работни дни.

Извършваме Груб строеж, Сухо строителство, Вътрешни ремонти, Топлоизолация, Хидроизолация, услуги в областта Кърти, Чисти, Извозва и предлагаме изграждане на Сглобяеми къщи. Повече информация за нашите услуги може да намерите в отделните им страници.

Може да се свържете с нас като попълните формата за контакт, като ни изпратите имейл на [email protected] или ни се обадите на +359 898 946 387 (всеки делничен ден от 8.00 до 17.00). Повече информация може да намерите в страницата контакти, тук.

Моля, свържете се с нас на посочения имейл или телефон, за да ви дадем актуални цени за търсените от вас строителни услуги.